19. Oktobra 2021.

Rokerka želi da Britni Spirs ode iz Amerike; pomenula i Šer

Big Portal

Pevačica je na Instagramu objavila dugačak post upućen Britni, a čini se da je time prozvala muzičku legendu Šer da pomogne zvezdi u izlasku iz Sjedinjenih Država.

Deleći brojne printskrinove vesti i naslova o Britninim najnovijim objavama na Instagramu, Kortni je svojim pratiocima ispričala kako je 13 godina pokušavala da pomogne zvezdi.

Kortni je zatim istakla da Britni nije učinila “ništa loše” i podsetila je da zvezdu već duže vreme “obmanjuju i lažu”.

Britni je pod starteljskim nadzorom oca od 2008. godine i trenutno je u postupku žalbe da je sudski ukine.

“Izađi iz simulacije i videćeš kako su te držali u njoj toliko dugo prisiljavajući te da pevaš/igraš/nosiš kič, očigledno izabran od strane odbora sa lošim ukusom i lošim vrednostima, a zatim te ‘kulturni’ mediji nisu shvatili ozbiljno, pa nisu učinili ništa osim što su stali na stranu glavnog kursa tog broda”, nastavila je Kortni.

Zatim je podsetila Britni da je on “je*ena slavna ličnost” i podsetila je da ima ljubav i podršku svojih obožavalaca.

“Tvoji obožavaoci, a i oni koji to nisu, navijaju za tebe bez obzira šta ti uradila”, napisala je ona.

“Čak i ako to nije ništa. Čak i ako se spaleteš. Pad. Neuspeh. Sje*** se. Ugojiš se 50 kilograma (to bi bio moj prvi potez da sam na tvom mestu)”, poručila je Kortni i dodala:

“Želimo te kao ljudsko biće, sa nedostacima, u svoj tvojoj istini”.

Kortni je zatim napisala da je ona obrijala glavu, kao što je to učinila Britni 2007. godine, niko “ne bi trepnuo”, ali je Britni kažnjena zbog toga.

Raspravljajući o američkim političarima, Kortni je savetovala Britni da se preseli u Veliku Britaniju ili Francusku – tvrdeći da dve zemlje neće “dozvoliti nikome da je odvede”.

“Oni zaista cene umetnike”, dodala je Kortni. Nakon što je pohvalila pevačicu Majli Sajrus zbog toga što je oduvek pružala podršku Britni, rokerka je u postu pomenula i Šer. Napisala je: “Znaš šta treba da radiš”, i dodala hešteg “fireupthejets”.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare