Rodjendansko slavlje Centruma na Petrićevcu - BIGportal.ba
PR Oglasi

Rodjendansko slavlje Centruma na Petrićevcu

Pred nama je dugoočekivani rodjendanski vikend kada se očekuju najniže cijene uz najveći broj sniženih artikala Centrumovog prodajnog centra na Petrićevcu.

Centrum kao lider u prodaji sveobuhvatnog asortiman za uredjenje i opremanje doma nudi vam najširi izbor a ovaj vikend i odličan popust na najveći broj artikala iz svoje ponude.

Planirajte vikend za kupovinu apsolutno svega za opremanje i uredjenje doma, 7. i 8. decembra uz fantastične popuste do 50% na svim odjelima i sniženja koja se odnose na kompletne asortimane svjetski poznatih brendova.

Povodom 3. rođendana Centruma na Petrićevcu u subotu 7. i nedjelju 8. decembra biće upriličen i  Novogodišnji sajam na kojem vas očekuju zanimljivi izlagači, predstavnici zdravog stila života, prirodnih proizvoda, nutricionizma i homeopatije, prirodne kozmetike, ručno rađenog nakita i igračaka za djecu. Sajam traje dva dana, u subotu 7. Decembra od 15:00 do 21:00h I u nedjelju 8. decembra od 10:00-do 15:00h.

Za vrijeme trajanja rodjendanskog vikenda Centrum za najmladje organizuje i  slikanje sa Deda Mrazom kao i druženje sa likovima iz omiljenih dječijih crtanih filmova.

Više o svemu možete pročitati na Centrumovoj FB i IG stranici.

Danas objavljeno

NEKTAR DOVODI KATAR U BORIK!

Vanja A

Kupovinom Glade Winter artikala u Bingu pomažete da zajedno ostvarimo prazničnu čaroliju za djecu u SOS Dječijim selima u BH

Vanja A

Finalisti #OkviraPomoći NLB Grupe su izabrani

Vanja A

Ostavite komentar