RODITELjI VRAĆAJU DUGOVE TANjE SAVIĆ? Olučili da na svaki mogući način pomognu ćerki koja se bori za svoju decu - BIGportal.ba
Ex Yu

RODITELjI VRAĆAJU DUGOVE TANjE SAVIĆ? Olučili da na svaki mogući način pomognu ćerki koja se bori za svoju decu

TANjA Savić prolazi kroz težak period od kako je njen suprug Dušan Jovančević navodno oteo njihove sinove i odveo ih u Australiju, pre više od pola godine.

Pevačica sve vreme živi na račun svojih roditeja, koji pored toga što je izdržavaju, vraćaju njene dugove koje je napravila, piše “Alo”. Kako tvrdi izvor, Savićeva se navodno nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, a dugovi koje je napravila pred odlazak u Australiju, više ne mogu da čekaju.

– Jedna od najvećih Tanjinih grešaka je što je svu svoju zaradu davala Dušanu, pa je čak i njena višegodišnja ušteđevina bila u njegovim rukama. Upravo zato je i jedini krivac, što je Dušan odneo svaki evro, koji je imala u šteku. Ostavio ju je bez novca, a sve kako bi je zadržao i naterao da krene za njim u Australiju. Ipak, on nije računao da će njeni roditelji uraditi sve da je izvuku iz lošeg braka i finansijskih poteškoća, pa tako Tanja nije prisala na ucene i nije otišla sa njim za Australiju – počinje priču izvor, koji tvrdi da je situacija postala izuzetno teška, kada je pevačica pre dva meseca, odlučila da sama krene u zemlju kengura i da se zakonski bori za malolente sinove, koje je Dušan, kako je sama izjavljivala, kidnapovao.

– Tanjina porodica je jedva sklapala kraj sa krajem, ali su nekako uspeli da žive normalno. Objasnili su Tanji da nemaju nikog prečeg od nje, i da će zajedno izgurati sve. Ipak, za Tanju je odlazak u Australiju bio veliki finansijski udarac budući da u tom trenutku nije imala novca ni za kartu, a kamoli za boravak tamo. Danima je plakala zbog činjenice da je ostala bez prebijenog dinara i da joj je Dušan otežao čak i šansu da se bori za sinove. Tada je odlučila da pozajmi nekoliko hiljada evra od porodičnih prijatelja, a roditelji su joj obećali da će uraditi sve da zajedno sa njom vrate taj dug – kaže izvor, pa dodaje:

– Tanja je zahvaljujući svojim roditeljima uspela da ode u Australiju i slučaj kidnapovanja dece prijavi tamošnjim nadležnim službama. Ostala je samo nekoliko dana, jer nije više imala novca da provede više vremena sa svojim sinovima. Po povratku se osećala krivom što je roditelje dovela u nezahvalnu situaciju, ali je obećala da će im sve nadoknaditi. Iako u im porodični prijatelji rekli da novac mogu da vrate u sledećih nekoliko meseci, Tanjini roditelji ne žele da odlažu agoniju. Odlučili su da prodaju plac koji imaju nedaleko od Smedereva kako bi vratili ti što su pozajmili. Pošteni su i radni ljudi, koji ne žele nikome ništa da duguju. Za svoje dete bi uradili sve, pa tako im ni ova komplikovana situacija, u kojoj su se našli, ne pada teško. Tanju je Bog pogledao kada su odlučili da joj oproste to što ih je odbacila zbog Dušana, jer bez njih ne bi imala gde, i morala bi da se vrati onom čoveku, koji je više od deceniju maltretira.

novosti.rs

Danas objavljeno

Marija Šerifović obradovala pratioce: “Vraćam se”

Vanja A

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Ostavite komentar