13. Aprila 2022.

RODITELJE MU UPOZNALA NA VJENČANJU: Ljubavna priča Jane Milić

Big Portal

NJihova ljubavna priča počela je u liftu.

– Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a tokom sledeće vožnje liftom razmenili smo i brojeve telefona. Potom me je Miša pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali – izjavila je Jana za “Story”, a njen suprug je ispričao da su već tokom prve zajedničke večeri bili potpuno iskreni i otvoreni.

– Prvo veče koje smo proveli zajedno pamtićemo po višesatnom razgovoru. U vezu smo ušli bez ikakvih maski i pretvaranja. Tokom prvog susreta ispričali smo jedno drugom sve loše i dobre stvari koje su nam se desile i spoznali da smo kao stvoreni jedno za drugo. Nisam želeo da Jana bude moja devojka, već žena. Iako početak veza karakterišu česti izlasci, mi smo u svemu pa i u tome išli van pravila, pa smo prvi put izašli dva meseca kasnije.

Foto: ATA images 

Ono što je mnoge iznenadilo jeste Janino otkriće da je svekra i svekrvu upoznala tek na venčanju.

– Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo. Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična – izjavila je.

(Story)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare