Rod Stewart "upao" na vjenčanje i zapjevao mladencima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rod Stewart “upao” na vjenčanje i zapjevao mladencima

Britanski muzičar Rod Stewart “upao” je na vjenčanje svojih zemljaka u Las Vegasu kako bi im otpjevao pjesmu i uljepšao vjenčanje koje je umalo bilo otkazano.

Dlazak Stewarta na vjenčanje, u pratnji gitariste i violiniste, trešnja je na vrhu torte uzbuđenja koje je ovaj mladenački par iz Liverpoola doživio u posljednje vrijeme. Andrew Aitchison i Sharon Cook, umalo su otkazali vjenčanje pošto je bankrotirala agencija Thomas Cook, preko koje je sve organizovano.

Hotel Caesars Palace, u kojem je vjenčanje bilo zakazano, riješio je da im omogući da ostvare svoje želje i zamolio američku aviokompaniju Delta da preveze mladence i njihove goste. Iako je par bio upozoren da im hotel priređuje iznenađenje na sam dan vjenčanja, bili su zapanjeni kada su shvatili da je iznenađenje u stvari Rod Stewart.

Aitchison je na Twitteru zahvalio, navodeći da je dan vjenčanja bio kao san.

“Jutros smo se probudili sa mamurlukom i nismo sigurni da se to zaista desilo, bilo je kao san. Pomogli ste da to bude najbolji dan u nešim životima. Hvala Vam od srca, apsolutna ste legenda i džentlmen, ser Roberte. Moja jedina briga je da Sharon nije htjela da Vas pusti”, napisao je mladoženja u šaljivom tonu na Twitteru.

Stewart boravi u Las Vegasu gdje održava niz nastupa u hotelu u kom su se Britanci vjenčali. Mladenci će imati po drugi put priliku da ga uživo čuju na njegovom koncertu u petak.

Danas objavljeno

Bezos najavio seriju “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Vanja A

Život Joe Bidena obilježile su porodične tragedije u kojima je izgubio suprugu, kćerku i sina

Vanja A

Amal Clooney u hlačama koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Vanja A

Ostavite komentar