Rockstar potvrđuje da radi na GTA 6 - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Rockstar potvrđuje da radi na GTA 6

Rockstar je objavio dugo očekivano ažuriranje svojih planova za nekoliko igara, ali najveći naslov iz ažuriranja zajednice je potvrđen – trenutno se vredno radi na GTA 6.

Kompanija priznaje da „dugotrajnost GTA V bez presedana“ znači da se jaz između punih izdanja u seriji protegao tokom poslednjih nekoliko godina, ali da se to delimično objašnjava njihovom željom da istinski nadmaši svoj rad na petom delu.

Čini se da je ta granica sada ispunjena, jer potvrđuje da je „aktivan razvoj sledećeg dela u seriji Grand Theft Auto uveliko u toku“, a nadamo se da će više vesti stići u relativno bliskoj budućnosti preko još zvaničnih kanala.Ako ste se nadali nečemu konkretnijem od ove potvrde, možda ćete ostati pomalo razočarani, ali je sjajno čuti i zvanično da igra zaista stiže. Poslednja objavljena nova igra Rockstara, Red Dead Redemption 2, ipak je bila veliki uspeh, tako da je za očekivati da će GTA 6 isto tako proći, ali još i na tehnologiji sledeće generacije.

Za više informacija o GTA 6, bilo da se radi o detaljima o mogućim PC zahtevima ili nečem drugom, ali u međuvremenu Rockstar takođe ima dosta planova za GTA Online i potvrdio je da će PS5 i Ksbok Series Ks/S verzije GTA 5 stižu 15. marta 2022, javlja Pocket-Lint.

Danas objavljeno

Elden Ring je postao najprodavanija igra u posljednjih 12 mjeseci

Vanja A

Stiže nam Snapdragon 7 Gen 1 za srednju klasu telefona

Vanja A

Samsung planira novi čipset samo za svoje telefone

Vanja A

Ostavite komentar