4. Augusta 2022.

Robi Vilijams o gubitku kose: Plaćao sam tretmane po istoj cijeni koliko je kuća moje bake

Big Portal

Ćelavost kod muškaraca obično se liječi finasteridom i minoksidilom, dok neke od opcija uključuju i transplantaciju, steroide i imunoterapiju što je hemikalija koja se primjenjuje na ćelave mrlje.

I sam Robbie (48), koji se već godinama bori sa gubitkom kose, isprobao je razne tretmane.

Tu je i transplantacija kose kojoj se podvrgnuo 2013. godine. Sedam godina kasnije, htio je to opet učiniti, no liječnici su rekli da mu je kosa prerijetka za ponavljanje tog procesa. Sada, čini se da se s tim pomirio.

– Niko neće da mi uradi presađivanje kose jer kažu da je prerijetka. Ne mogu piti nikakve tablete jer me deprimiraju. Jednostavno ću morati zagrliti Robbieja Williamsa koji gubi kosu, rekao je pjevač.

Ranije, Robbie se na račun svoje glave našalio kako “sija poput bebine guze”, a pokušavao je i sa nevjerojatno skupim injekcijama koje su namjenjene poticanju rasta kose, što je također bilo bezuspješno.

– Dvije bočice tih injekcija bile su pravo bogatstvo. Cijena im je bila ista kao kuća moje bake”, rekao je pjevač kojem je rečeno da će mu u roku pet mjeseci od korištenja kosa ponovo izrasti, i to mnogo gušća.

Međutim, vrijeme je prošlo, a on nije primijetio nikakve rezultate.

– Ništa se nije dogodilo. Prošlo je sedam mjeseci i ništa se nije dogodilo, rekao je.

On je opisao i kako to izgleda izaći pred publiku sa ovim problemom.

– Kada sam na pozornici i iza mene je ogromni ekran na koji je usmjerena pažnja i gdje pokušavam biti seksi, ja pogledam iza sebe i tu je tip s dvostrukom bradom i bez kose, rekao je pjevač o takvim situacijama.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare