22. Augusta 2022.

Robert Plant o okupljanju grupe “Led Zeppelin”: “To je njihova stvar”

Big Portal

“Vratiti se da dobijem neku vrstu masivnog aplauza, zapravo ne zadovoljava moju potrebu za stimulacijom”, rekao je Plant.

Ovo je usledilo posle njegovog prošlogodišnjeg komentara koji je sugerisao da bendovi koji predugo ostanu zajedno izgledaju žalosno oronulo na pozornici. Ipak, u novom intervjuu bio je malo ljubazniji prema kolegama klasičnog rocka koji su još uvek na turnejama.

“Znam da postoje ljudi iz moje generacije koji ne žele da ostanu kod kuće pa idu napolje i sviraju. Ako oni uživaju u tome i rade ono što im je potrebno da im prođu dani, onda je to zapravo njihova stvar”, rekao je.

Na drugom mestu u članku za L.A. Times, govorio je o tome kako mu je glas ostario i kako je napustio svoj poznati falset. Uprkos tome što danas peva u nižem registru, prisetio se izvedbe Immigrant Song pre tri godine kada se njegov falset iznenada vratio.

“Svirao sam u Rejkjaviku, na Islandu, pre otprilike tri godine, neposredno pre kovida”, rekao je Plant.

“Bio je Krstovdan i bio je festival, pozvao sam svoj bend i rekao im da ćemo svirati Immigrant Song. Nikad je pre nisu svirali. Samo smo udarili, i – eto ga. Pomislio sam, Oh, nisam mislio da to još uvek mogu

Robert Plant i Alison Kraus trenutno su na turneji podrške svom novom zajedničkom albumu “Raise the Roof”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare