Robbie Williams u božićnoj pjesmi poslao poruku trenutnoj pandemiji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Robbie Williams u božićnoj pjesmi poslao poruku trenutnoj pandemiji

„Oh, kako jadna godina, ali sreća je danas biti živ. Nažalost, neki prijatelji su otišli. Nikada prije nije bilo ovako, čini se kao da smo u ratu.“ Ovako zvuči početak nove pjesme Robbie Williamsa „Can’t Stop Christmas“ kojom se osvrnuo na trenutnu panedmiju u svijetu, ali i poručio da ne možemo zaustaviti vrijeme.

Nova pjesma se nalazi na prvom božićnom albumu muzičara „The Christmas Present“, koji je objavio prošle godine. Na najnovijem singlu je sarađivao sa dugogodišnjim saradnicima Guyem Chambersom i Richardom Flackom, a na duplom albumu se nalaze i obrade poznatih prazničnih pjesma, koje je otpjevao zajedno sa poznatim kolegama Rod Stewartom, Bryan Adamsom, Jamie Cullum i Tyson Furyjem.

“Ne možeš nam oduzeti prazničnu sezonu, kao što ne možeš uzeti vino. Hajdemo lagati Deda Mraza, reći ćemo mu da je 1984. Ljudi trebaju nešto u što će vjerovati. Poslije godinu dana, svima nam je nedostajalo. Ovo je naša lista želja – ne možeš zaustaviti Božić.”

Robbie Williams je novom pjesmom poručio da je iza nas teška godina, godina kakvu ne pamtimo, ali da to nije razlog da ne uživamo u stvarima koje imamo. Božić je pred vratima, praznici su mnogima najljepši period godine, zato se potrudimo da iz njih izvučemo najviše. Ništa nam ne može oduzeti osjećaj zajedništva koji praznici nose sa sobom.

Ultra.ba

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar