Rita Ora u vezi sa sinom legendarnog glumca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rita Ora u vezi sa sinom legendarnog glumca

Rita Ora (29) je već nekoliko nedelja u vezi sa novim dečkom – Rafertijem Louom, sinom glumca Džada Loua. 

Par se zaljubio na snimanju moderne verzije “Olivera Tvista”, a iako su tek otpočeli vezu, smatraju je ozbiljnom.

https://www.instagram.com/p/B3-7uz1jqSy/?utm_source=ig_web_copy_link

To su i dokazali kada su se na zabavi posle dodele “British Fashion Awards” pojavili držeći se za ruke, ne skrivajući svoju sreću. Još na snimanju ” Olivera Tvista”, koji je ujedno i njegovo prvo glumačko ostvarenje, članovi ekipe spekulisali su da je bilo očigledno da se privlače i da su nešto više od saradnika.

– Između njih se nešto dešava od kada su počeli da rade zajedno. Ljudi su odmah počeli da komentarišu hemiju između njih i tračevi su od tada i počeli, ali tek nakon nekog vremena privlačnost je izrasla u nešto više. Sada su u pravoj vezi, pa su rešili da se pojave zajedno u javnosti prvi put, nisu mogli da se ne uhvate za ruke čim su izašli. Još je početak, ali su jako zaljubljeni jedno u drugo  rekao je izvor za britanski “Sun”.

Raferti  se do sada bavio manekenstvom i muzikom – svirao je i pevao u bendu “Dirty Harrys”. Ipak, nije čudo što se ovaj 23- godišnjak oprobao i filmu s obzirom na činjenicu da su mu oba roditelja glumci – Džud Lou je Rafertija dobio u braku sa Sejdi Frost, sa kojom ima i ćerku Iris i sina Rudija.

Rita Ori osim pevačke cveta i glumačka karijera. Naime, nakon pojavljivanja u hitu  “Pedeset nijansi sive” gde je tumačila ulogu Mie Grej, otvorila su se mnogo vrata.  Kako je veoma popularna, jednom prilikom je istakla da joj je potreban dečko koji će umeti da se nosi sa teretom koji slava nosi sa sobom.

Izvor. Hellomagazin

Danas objavljeno

Kako se zaštititi na društvenim mrežama?

Vanja A

Prelijepa mis Amerike ima snažnu poruku

Zeljka

Poslije tri noći provedene u pabu zbog mećave, mnogi nisu htjeli da idu kući

Zeljka

Ostavite komentar