Rimac C_Two snimljen prije premijere - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Rimac C_Two snimljen prije premijere

Na Facebook stranici Visitstaranovalja osvanule su fotografije Rimca C_Two verovatno u potpuno serijskoj verziji za koji su u kompaniji namenili novo ime i najavili sve detalje početkom juna, u kampanji s brojnim teaserima na svom Facebook profilu.

Ovaj automobil ima čak 1.914 kosnjih snaga, obrtni moment od 2.300 Nm, maksimalnu brzinu od 412 km/hm ubrzanje 0-100 km/h za 1,85 sekundi i cenu od 1,7 miliona evra.

Osim nadrealne snage i ubrzanja Rimac C2 nudi i četvrti stepen autonomne vožnje i najsavremenije tehnološke gedžete današnjice u vozilu teškom 1.950 kg.

C2 je trenutno bez sumnje nadmašio najveće konkurente u klasi hiperautomobila poput Ferrarija LaFerrarija, Bugattija Veyrona i Porschea 918 Spydera.

Kako piše Jutarnji.hr, automobil s fotografija za razliku od prototipa u kome se Mate Rimac pojavio na proslavi 115 godina HAKS u Sheratonu pre tačno mesec dana, izgleda završeno u svakom i najmanjem detalju, a snimljen je kao izložbeni primerak ispred jednog poznatog restorana i vinarije u Staroj Novalji.

https://www.facebook.com/visitstaranovalja-366722817304330/

Danas objavljeno

Tesla je broj 1, ali još koliko?

Zeljka

SEAT Arona: I dalje među najpoželjnijima u klasi

Zeljka

Volkswagen najavljuje novi ID.3 koji stiže naredne godine

Zeljka

Ostavite komentar