Rimac Automobili u Šangaju otvorili luksuzni salon - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Rimac Automobili u Šangaju otvorili luksuzni salon

Iz Rimac Automobila su danas najavili širenje na ključna azijska tržišta proširenjem svoje međunarodne mreže prodajnih partnera na Kingsway grupu, kompaniju specijalizovanu za distribuciju luksuznih vozila i jahti u Kini.

Uoči prvih isporuka C_Two modela na električni pogon, u Rimac Automobilima grade globalnu mrežu partnera. Zahvaljujući potonjem partnerstvu, u Šangaju je otvoren luksuzni salon Rimac Automobila, objavljeno je na sajtu te kompanije iz Svete Nedelje.

“Veoma smo srećni što možemo da izrazimo dobrodošlicu u našu porodicu Kingsway Groupi koja ima izuzetnu reputaciju i pristup ključnim tržištima u Hong Kongu, Makau i Kini. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji Rimčeve globalne mreže i brenda”, rekao je Rimac povodom sklapanja novog partnerstva.

Prototip C_Two modela je trenutno u fazi finalnog testiranja. Finalni dizajn i ime automobila biće otkriveni ove godine, kada bi taj hiperautomobil trebalo da izađe na tržište, za razliku od originalnog plana pre koronakrize koji je predviđao prve isporuke prošle godine.

“Rimac je inovativna kompanija s nenadmašnim sposobnostima u elektrifikaciji. Ovo je izuzetno uzbudljivo vreme u automobilskoj industriji, a Rimac je na samom vrhu tog polja”, istakao je Albert Wong, direktor Kingsway grupe koja posluje od 1974. godine.

Izvor:Seebiz.eu

Danas objavljeno

Honda NSX iz 1992. s gotovo 650.000 pređenih kilometara

Vanja A

Tesla oduvao prethodni rekord na planu profita uprkos brojnim preprekama

Vanja A

Japan prvi u svijetu uvodi vazdušni taksi nulte emisije od 2025.

Vanja A

Ostavite komentar