Riki Martin: Proganjalo me je to što sam krio da sam gej - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Riki Martin: Proganjalo me je to što sam krio da sam gej

Latino pop pjevač Riki Martin dugo je skrivao svoju seksualnu orijentaciju, te je važio za jednog od miljenika žena. Od 2017. je u braku s Džvanom Jozefom, umjetnikom sirijsko-švedskih korena, s kojim odgaja svoje četvoro djece koje mu je rodila surogat majka.

U velikom intervjuu za časopis „People“, Riki je otkrio da iza sebe ima istoriju borbe s anksioznošću, koja je bila deo njegove svakodnevice dok se 2010. nije javno deklarisao kao homoseksualac. Kaže da je tada bio prilično izgubljen, te je javno izlazio s ženama a u tajnosti s muškarcima.

„Pitao sam se jesam li gej, biseksualan ili samo zbunjen? Seksualnost je jako komplikovana stvar. Nije sve crno ili belo, puno je tu boja između. Kad sam izlazio s ženama, bio sam zaljubljen u njih. Hemija se ne može odglumiti“, rekao je Martin, koji je u to doba izlazio s jako puno žena. Recimo, s TV voditeljkom Rebekom de Albom bio je u vezi od 1995. do 2002. godine.

Uprkos tome, u javnosti se mnogo nagađalo o njegovoj stvarnoj seksualnoj orijentaciji. Svi su se pitali istu stvar, a samo se voditeljka Barbara Vaters 2000. na nacionalnoj televiziji usudila postaviti Rikiju ključno pitanje.

„Jedino ti možeš zaustaviti tračeve. Možeš reći „Da, gej sam“ ili ‘Ne, nisam gej“, rekla mu je. Riki je bio vidno šokiran, te je odgovorio kako mu „nije do toga“. Kaže da ga taj trenutak i dalje proganja.

„Kada me to upitala, osećao sam se uznemireno jer nisam još bio spreman to da podelim sa svetom. Bilo me jako strah. Mnogo ljudi me pita što bih učinio drugačije. Pa, možda bih se razotkrio na tom intervjuu, jer kad sam to napokon napravio, osećaj je bio odličan. Kada je u pitanju moja seksualnost i ono što u stvari jesam, želim o tome da pričam. Jer ako to skrivate, to je pitanje života ili smrti“, rekao je on.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Prisjeo mu dobitak na lutriji: Svaki dan mu dolaze kući i traže novac

Vanja A

BL Chilli Queen oduvala mušku konkurenciju na “Šurijadi”

Vanja A

Paris Hilton izgubila psa

Vanja A

Ostavite komentar