Rijetka fotografija Beyonce sa svo troje djece - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rijetka fotografija Beyonce sa svo troje djece

Rijetka fotografija porodice Carter osvanula je na društvenim mrežama. Radi se o kćerkici Blue Ivy te blizancima Rumi i Siru.

Blue Ivy ima devet godina te je nedavno postala druga najmlađa dobitnica Grammyja u historiji, dok blizanci imaju tri godine.

Fotografiju je objavio dugogodišnji Beyoncein frizer Neal Farinah, a slavna porodica na njoj pozira u crnim kombinacijama od glave do pete. Najviše komentara svakako su prikupile Beyonce i mezimica Blue Ivy koja bi uskoro mogla postati viša od slavne mame.

Bilo je i onih koji su komentirali kako nisu imali pojma da par ima blizance, no to je samo zato što ih javno gotovo nikad ne eksponiraju, a prva fotografija njene druge trudnoće srušila je internet u februaru 2017. godine sa 6,3 miliona lajkova koje je skupila u samo osam sati.

Slavni bračni par nedavno je proslavio 13. godišnjicu braka koji nije uvijek bio besprijekoran. Podsjetimo, Jay-Z je prije pet godina prevario Beyonce, o čemu je ona snimila niz pjesama koje su naposljetku završile na albumu ‘Lemonade’ koji je ovjekovječio to burno razdoblje njihovih života.

Beyonce je suprugovu preljubnicu prozvala ‘Becky s lijepom kosom’, a neko vrijeme se šuškalo da se radi o Riti Ori sve dok sama pjevačica to nije demantirala. Kako je tada otkrila Beyonce, isprva je u braku ostala samo zbog Blue Ivy, a Jay-Z je rekao da je ‘najgora kazna gledati lice osobe koju je iznevjerio’.

Brak su uspjeli spasiti zahvaljujući terapijama, a pomogla im je i muzika.

Izvor: tabloid.rtl.hr

Danas objavljeno

Šljivovica se pojavila u britanskom kvizu, odgovor postao viralan

Vanja A

Boja laka za nokte može postarati vaše ruke: Saznajte koje nijanse birati, a koje izbjegavati

Vanja A

Vježba zbog koje Kate Middleton nosi veličinu XS

Vanja A

Ostavite komentar