Rijanine nove fotke razbjesnile fanove - i stvarno više nismo normalni - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rijanine nove fotke razbjesnile fanove – i stvarno više nismo normalni

Svijetu se ne može ugoditi. To je jasno vijekovima i milenijumima i nema razloga da sad bude drugačije. Naprotiv, u svijetu društvenih mreža, kad su sve naše osobine pojačano došle do izražaja, djeluje kao da je samo još gore. Rijana to često osjeti na svojoj koži, ali ono što joj…

Svijetu se ne može ugoditi. To je jasno vijekovima i milenijumima i nema razloga da sad bude drugačije. Naprotiv, u svijetu društvenih mreža, kad su sve naše osobine pojačano došle do izražaja, djeluje kao da je samo još gore. Rijana to često osjeti na svojoj koži, ali ono što joj se sad dešava zaista je krajnje apsurdno.

Pjevačica sa Barbadosa je glavno lice novog editorijala u kineskom izdanju Harper’s Bazaara, sa temom “Kad se zapadnjačka ikona sretne s istočnjačkom estetikom”. Rijana pozira okružena tradicionalnim kineskim detaljima, i upravo to je razbjesnilo mnoge, a zanimljivo je da većina njih nisu Kinezi.

Naime, u komentarima na internetu brinetu su optužili za kulturalnu aproprijaciju (pojam koji označava usvajanje i korišćenje elemenata jedne kulture od strane pripadnika druge).

“Super izgleda, ali nije li to kulturalna aproprijacija?”, “Ne možemo joj sve oprostiti samo zato što je to ona”, “Ovo je tako pogrešno, razočarana sam”, “Meni je ovo bolesno”, bili su samo neki od komentara. Ipak, mnogi su stali u Rijaninu obranu. “Ovo je prekrasno”, “Ti si boginja, zanemari hejterske komentare”, “Ljudi, prestanite da se vrijeđati na sve”, napisali su.

A kako se vama čini kineska verzija Riri?

*

*

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Ove tri stvari su najvažnije muškarcima u krevetu

D

Pokušao da ponizi komšinicu zbog glasnog seksa, nije mu ostala dužna

D

Mlada pjesnikinja postala popularna nakon govora na inauguraciji

D

Ostavite komentar