Rijana je jednom rekla: “Ne gasite muziku”, i baš je slagala - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rijana je jednom rekla: “Ne gasite muziku”, i baš je slagala

Dokle, dokle, dokle, dokle ćemo čekati na novi Rijanin album i zašto taj odgovor nema niko osim pevačice?!

Jedan od Rijaninih najvećih hitova sa početka karijere glasi “Ne gasite muziku”, odnosno, “Don’t Stop The Music”, ili slobodno prevedeno “Ne prestajte sa muzikom” – zašto nas je onda slagala i zašto već godinama nema ni traga ni glasa od njenog novog studijskog albuma.

Bavi se Rijana raznim stvarima. Kači fotografije na Instagramu, organizuje modne revije, prodaje šminku, uključuje se u politiku … i koliko god da nam se sviđa sve što ona radi, željni smo njene nove muzike. Između ostalog, to je i razlog zbog kojeg ju je svet zavoleo.

Najavljivala je ona razne stvari. Pričala je o konceptima koje ima. Navodno je spominjala i dva albuma. Obećavala ih je još 2019. godine, pa onda i 2020. godine, a sada smo već zagazili u 2021. godinu i Rijana i dalje ćuti.

Žali se da je fanovi proganjaju u komentarima – i nije nam krivo. Daj nam, ženo, muziku!

Njen deveti studijski album, jednom kada bude objavljen, biće prvi još od 2016. godine i albuma “Anti”, koji je imao veliki komercijalni uspeh na svetskom tržištu.

Pevačica je tokom jeseni prošle godine, istina, dala mali uvod u ono što bi mogao da bude njen novi muzički projekat.

“Samo želim da se zabavljam uz muziku. Sve što nam se danas dešava je preteško za čoveka da ponese na svojim leđima. Samo želim da se opustim uz muziku”, rekla je ona u jednom intervjuu.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Pao Netflix zbog Harija i Megan

Vanja A

Izabran najbolji modni dizajner u 2022. godini

Vanja A

Džim Morison: Poročni pjesnik, genije među rokerima, zaljubljen u šamane i smrt

Vanja A

Ostavite komentar