Rihanna sve oduševila postavivši lutke s oblinama u svoju radnju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rihanna sve oduševila postavivši lutke s oblinama u svoju radnju

RIHANNA je prošlog vikenda predstavila prvu pop-up trgovinu svog luksuznog brenda Fenty, a osim njezinog zavodljivog outfita i novih kreacija brenda, mnoge njezine pratioce, kupce i obožavatelje oduševile su lutke u trgovini.  Naime, osim klasičnih modela lutki koje su uglavnom iste forme i nalikuju tijelima manekenki, Rihanna je u svoju trgovinu ukomponovala i lutke…

RIHANNA je prošlog vikenda predstavila prvu pop-up trgovinu svog luksuznog brenda Fenty, a osim njezinog zavodljivog outfita i novih kreacija brenda, mnoge njezine pratioce, kupce i obožavatelje oduševile su lutke u trgovini. 

Naime, osim klasičnih modela lutki koje su uglavnom iste forme i nalikuju tijelima manekenki, Rihanna je u svoju trgovinu ukomponovala i lutke s oblinama koje su imale istaknute bokove, stomačić i veće grudi. 

Rihannini pratioci na Twitteru nisu mogli suzdržati svoje oduševljenje pa su s ostatkom svijeta podijelili ovu vijest popraćenu fotkama lutki. 

“Podržavam to što lutke imaju udubine na bokovima i trbuščić”, napisala je jedna od Rihanninih pratilaca, a pozitivni komentari nastavili su se redati: 

“Wow, ova lutka ima figuru poput moje.”

https://twitter.com/EmilyRyde_/status/1141713058118680576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1141713058118680576%7Ctwgr%5E363937393b70726f64756374696f6e&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2095489

“Lutka s udubinama na bokovima poput mene! Prvi put vidim ovako nešto! Fenty vlada svijetom!”

“Danas sam prvi put vidjela lutku s udubinama na bokovima koje i ja imam. Hvala Fenty.”

“Ustrajnost Fenty brenda u isticanju različitosti je hvale vrijedna. Lutka je crna, ima obline i stomačić! Zapanjena sam”, napisala je obožavateljica koja je uočila i da je Rihanna mislila na “boju kože” kada je birala lutke za svoju trgovinu. 

Naravno, u trgovini postoje i lutke klasičnih proporcija upravo zbog isticanja različitosti među ženama, a brojevi odjeće sežu sve do američkog broja 14, što odgovara evropskoj veličini 44.

Index

Danas objavljeno

EU bi da razređuje vino vodom

V.R.

Mediji navode da se brak Bila Gejtsa raspao zbog milijardera pedofila

V.R.

Kako je „nepobjedivog” Napoleona ubila obična kolonjska voda

V.R.

Ostavite komentar