Ridli Skot za sve krivi milenijalce - i njihove mobilne telefone - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ridli Skot za sve krivi milenijalce – i njihove mobilne telefone

Ridli Skot okrivio je milenijalce za neuspeh svog filma “The Last Duel” na blagajnama širom sveta.

Proslavljeni režiser koji ima 83 godine požalio se na to da je tehnologija umanjila pažnju mladih ljudi dok je razgovarao sa Markom Maronom za njegov WTF podcast.
Nudeći objašnjenje zašto je film sa Metom Dejmonom i Benom Aflekom zaradio samo 27 miliona dolara od budžeta od 100 miliona dolara, Skot je rekao:

“Mislim da se sve to svodi – ono što danas imamo [je] publika koja je odgajana na ovim je**nim mobilnim telefonima”, rekao je reditelj, a prenosi Headliner.

“Milenijalci nikada ne žele da budu naučeni ničemu osim preko mobilnog telefona. Ovo je širok potez, ali mislim da se sada time bavimo sa Fejsbukom. Mislim da je došlo do pogrešnog usmerenja kada je ovoj najnovijoj generaciji data pogrešna vrsta samopouzdanja”, dodao je Skot za Variety.

Maron je rekao da je iznenađen što akcioni komad iz tog perioda nije odjeknuo kod mlađih ljudi, na šta je Ridli rekao:
“Slažem se s tobom. Naročito sa Metom Dejmonom, Benom Aflekom i Adamom Drajverom i ovom novom devojkom po imenu Džodi Komer… Svi smo mislili da je to sjajan scenario i napravili smo ga… Ne možete pobeđivati sve vreme. Što se mene tiče, nikada nisam požalio ni za jedan film koji sam snimio. Ništa”, rekao je Skot i dodao:

“Vrlo rano sam naučio da budem sam sebi kritičar. Jedina stvar o kojoj zaista treba da imate mišljenje je ono što ste upravo uradili. Odšetaj. Budi siguran da si srećan. I ne osvrći se. To sam ja”, rekao je režiser.

Ridli Skot ima priliku “za popravni”, pošto je u bioskope stiže njegov novi film, “House Of Gucci” sa Ledi Gagom u glavnoj ulozi.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar