Režiser novog Bond filma kasni na posao zbog ove igrice - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Režiser novog Bond filma kasni na posao zbog ove igrice

U toku je uveliko snimanje 25. jubilarnog filma o čuvenog tajnom agentu u službi britanske krune, agentu 007. Iako u suštini sve ide kako treba, izgleda da se na putu pojavljuju i određeni “problemi” i to ni manje ni više nego u vidu Red Dead Redemption 2, piše play.co.rs. Naime, izgleda…

U toku je uveliko snimanje 25. jubilarnog filma o čuvenog tajnom agentu u službi britanske krune, agentu 007.

Iako u suštini sve ide kako treba, izgleda da se na putu pojavljuju i određeni “problemi” i to ni manje ni više nego u vidu Red Dead Redemption 2, piše play.co.rs.

Naime, izgleda da je ovaj fenomenalni Rockstar open world naslov uspeo da navuče čak i režisera novog Bonda, Kari Jodži Fokungu, koji je prema pisanjima nekih medija, u par navrata poprilično kasnio na set i ostavio čitavu produkciju i glumce da ga čekaju satima dok se ne pojavi, a sve to zato što navodno ne može da batali da igra RDR2.

Zbog svega ovoga je Kari putem društvenih mreža morao i javno da se oglasi, rečima da svaki član produkcijskog tima u svakom trenutku ima nešto da radi, bio on tu ili ne bio. Priznao je da obožava da igra RDR2, ali je i rekao da to ni na koji način ne utiče na njegov rad i da, štaviše, već neko vreme mu je progres u igri usporen, zbog obaveza.

Kaže da je trenutno na 63% igre i da će da “popizdi” ukoliko mu neko spojluje kraj. Pitamo se da li će RDR2 imati i uticaja na njegovo snimanje novog Bonda?

Danas objavljeno

Samsungov Tizen OS će uskoro raditi na mnogo više televizora drugih brendova

Vanja A

Četiri rakete Sojuz biće lansirane 2022. godine

Vanja A

Apple macOS Monterey dostupan za preuzimanje

Vanja A

Ostavite komentar