Resident Evil Village kao otvoren svijet - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Resident Evil Village kao otvoren svijet

Jedna od vampirica je i Lady Dimitrescu, na koju su internet građani najviše reagovali. Mnogi je povezuju sa bosom po imenu Deborah iz Resident Evil 6, koja je ostajala bez odeće kad evoluira, te je i taj deo imao Sexual Content obeležje. Ljubitelje je ipak više zainteresovao tag Open World, budući da u Resident…

Jedna od vampirica je i Lady Dimitrescu, na koju su internet građani najviše reagovali. Mnogi je povezuju sa bosom po imenu Deborah iz Resident Evil 6, koja je ostajala bez odeće kad evoluira, te je i taj deo imao Sexual Content obeležje.

Ljubitelje je ipak više zainteresovao tag Open World, budući da u Resident Evil  serijalu nikada nije do kraja istražen. Na osnovu mape već može da se stekne utisak o tome kako ovaj horor ekosistem funkcioniše. Podeljen je na četiri regiona kojima upravljaju četiri porodice: Castle Dimitrescu, Moreau’s Reservoir, Heisenberg’s Factory i House Beneviento. I pre nego što se pojavila naznaka da se radi o otvorenom svetu igrači su pretpostavili da će moći slobodno da istražuju, a na to su ukazivale i sporedne misije koje su karakteristične za otvorene svetove.

Ističe se da ipak ne bi trebalo očekivati ogroman open-world sistem, ali će novi elementi igračima ipak pružiti više slobode.

Izvor: PCPress/Game Byte

Danas objavljeno

Huawei planira da u drugoj polovini godine predstavi pristupačnije savitljive telefone

Vanja A

Microsoft Edge dobija mod koji optimizuje brzinu i performanse

Vanja A

Facebook omogućava eksportovanje objava i bilješki na druge platforme

Vanja A

Ostavite komentar