Republička inspekcija stala na stranu Mila Radišića - Ne dozvoljavaju rušenje Radišićeve "Kajak terase"?! - BIGportal.ba
Banja Luka

Republička inspekcija stala na stranu Mila Radišića – Ne dozvoljavaju rušenje Radišićeve “Kajak terase”?!

Republička uprava za inspekcijske poslove prihvatila je prijedlog vlasnika bespravno podignutog objekta „Kajak-terasa“ da odloži izvršenje Rješenja gradskog inspektora, kojim se investitoru nalaže rušenje ovog objekta.

Republička inspekcija stala na stranu Mila Radišića – Ne dozvoljavaju rušenje Radišićeve “Kajak terase”?!
Kazali su ovo iz Gradske uprave i naglasili da je gradski inspektor izdao rješenje u kome se nalaže da u roku od 30 dana od prijema istog poruši pomenuti poslovni objekat, a imajući u vidu zakonske obaveze i rokove, ovakav zaključak predstavlja odugovlačenje samog postupka.

– Investitor ima pravo žalbe u roku od osam dana od prijema Rješenja, dok Ministarsto za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske ima vremena da o konkretnoj žalbi odluči, imajući u vidu rok od 30 dana koji je investitoru ostavljen za rušenje – rekli su iz Grada.

Ističu da Grad resornom ministarstvu upućuje urgenciju da po izjavljenoj žalbi odluči u što kraćem roku kako se, kažu, postupak ne bi odugovlačenjem zloupotrebljavao.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 29.06.2022. godine

Vanja A

Iz “Vodovoda” apeluju da se voda troši svjesno i racionalno

M.

Grad uzvratio na optužbe: Što se bune kad manje rade i imaju dodatak od banjalučkog aerodroma

M.

Ostavite komentar