Reper dijelio novogodišnje paketiće djeci, pa uhapšen zbog droge! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Reper dijelio novogodišnje paketiće djeci, pa uhapšen zbog droge!

Reper DaBaby priveden poslije nastupa u Sjevernoj Karolini samo par sati nakon što je glumio Deda Mraza u lokalnoj ustanovi za djecu bez roditeljskog staranja.

Ovaj reper koji je bio nominovan za Gremi nagradu, a čije je pravo ime Džonatan Kirk, odveden je sa lisicama na rukama i optužen je za posedovanje i korišćenje nedozvoljenih opojnih sredstava.

Prema saopštenju policije, policajci koji su bili zaduženi za obezbeđenje koncerta, osetili su jak miris marihuane iz kombija u kojem su bili muzičari. Kada su prišli kombiju osvetlili su prozore kombija i videli su gust oblak dima. Ali, policijaci su bili uviđavni – nisu odmah reagovali, već su sačekali kraj koncerta i potom su prišli reperu, koji je najpre odbio da razgovara sa njima.

Policajci su potom, ipak, stavili reperu lisice na ruke na parkingu, da bi potom pretresli kombi u kojem su pronašli 14 grama marihuane.

Reper, čiji je jedan od hitova “Suge“, u prolazu je dobacio novinarima da mu je sve smešteno i da ga namerno maltretiraju. Rekao je i da su nezakonito pretresli njegov automobil dok je nastupao i da su mu napisali prijavu zato što se opirao hapšenju i zbog posedovanja marihuane.

“Svaki put kad imam nastup ja sam meta, ali baš svaki put”, rekao je on.

Zanimljivo je da je pre nastupa, reper bio Deda Mraz u lokalnoj ustanovi za decdu bez roditeljskog staranja gde je delio novogodišnje paketiće.

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Šetač pasa Ledi Gage iz bolnice opisao napad: “Krv na njenom tijelu je zapravo moja”

Zeljka

Bivša zavisnica koja se predozirala 19 puta oduševila transformacijom

Zeljka

Anđelina Džoli prodala Čerčilovu sliku za rekordnih 11,6 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar