25. Decembra 2019.

Reper dijelio novogodišnje paketiće djeci, pa uhapšen zbog droge!

Big Portal

Ovaj reper koji je bio nominovan za Gremi nagradu, a čije je pravo ime Džonatan Kirk, odveden je sa lisicama na rukama i optužen je za posedovanje i korišćenje nedozvoljenih opojnih sredstava.

Prema saopštenju policije, policajci koji su bili zaduženi za obezbeđenje koncerta, osetili su jak miris marihuane iz kombija u kojem su bili muzičari. Kada su prišli kombiju osvetlili su prozore kombija i videli su gust oblak dima. Ali, policijaci su bili uviđavni – nisu odmah reagovali, već su sačekali kraj koncerta i potom su prišli reperu, koji je najpre odbio da razgovara sa njima.

Policajci su potom, ipak, stavili reperu lisice na ruke na parkingu, da bi potom pretresli kombi u kojem su pronašli 14 grama marihuane.

Reper, čiji je jedan od hitova “Suge“, u prolazu je dobacio novinarima da mu je sve smešteno i da ga namerno maltretiraju. Rekao je i da su nezakonito pretresli njegov automobil dok je nastupao i da su mu napisali prijavu zato što se opirao hapšenju i zbog posedovanja marihuane.

“Svaki put kad imam nastup ja sam meta, ali baš svaki put”, rekao je on.

Zanimljivo je da je pre nastupa, reper bio Deda Mraz u lokalnoj ustanovi za decdu bez roditeljskog staranja gde je delio novogodišnje paketiće.

Izvor: Mondo
Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare