Rene i Edit neće doći - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rene i Edit neće doći

Kultna serija “Alo, alo” dobija plavu spomen-ploču u Norfolku

Kultna serija “Alo, alo” dobija plavu spomen-ploču u Norfolku

Svečanost je zakazana za 7. septembar, a ekipa serije će se okupiti u engleskoj grofoviji Norfolk, koja je “glumila” normandijsku varoš Nuvion, koju su okupirali Nemci za vreme Drugog svetskog rata. U njoj se vlasnik malog kafea, brkati Rene Artoa našao između dve vatre – nacista i Pokreta otpora. Spomen-ploča će biti otkrivena na zgradi tadašnjeg “Linford hola”, koji je poslužio kao lokacija za snimanje trga i eksterijara kafea “Rene”.

Očekuje se dolazak sve tri glumice koje su tumačile ljubavnice neodoljivog kafedžije: Viki Mišel (Ivet se legendarnom zavodniku “bacala” u zagrljaj sa vriskom “Oooooooo, Rene!”), Frančeske Gonšou (Marija) i Sju Hodž (Mimi).

Na svečanom događaju će biti i Kim Hartman (redov Helga, koja ima sklonost da skida odeću bez nekog posebnog razloga), Gaj Siner (poručnik Gruber s “izgledom” homoseksualca i malim tenkom kome je nadenuo ime Hjubert), Kirsten Kuk (Mišel iz Pokreta otpora koju pamtimo po rečenici: “Slušajte veoma pažljivo, ovo ću reći samo jednom”), Ričard Gibson (Her Flik) Džon Di Kolins (pilot Ferfaks) i Atrur Bostrom (engleski tajni agnet prerušen u francuskog žandara, kapetan Krebtri, čiji nas je pozdrav “Dobar jutar” toliko puta nasmejao).

Gorden Kej, slavni Rene, neće doći. Preselio se u večnost pre dve godine. Tamo negde daleko sa njim su i Karmen Silva (tumačila je njegovu suprugu Edit), Hilari Minster (general Erik fon Klinkerhofen), Rouz Hil (madam Fani), Kenet Konor (pogrebnik Alfons), Ričard Marner (pukovnik Kurt fon Štrom) i Džon Luis Mansi (her Engelbert fon Smolhauzen).

Danas objavljeno

Rita Moreno, glumačka diva poslije 60 godina ponovo u istom filmu: “Priče sa zapadne strane”

Zeljka

Pjevač Aron Karter ostavio vjerenicu sedam dana nakon što mu je rodila dijete

Vanja A

Ed Sheeran i Elton John zajedno u novoj prazničnoj pjesmi

Vanja A

Ostavite komentar