Renderi pokazuju kako bi mogao izgledati Samsung Galaxy Note10 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Renderi pokazuju kako bi mogao izgledati Samsung Galaxy Note10

Juče se pojavila skica koja pokazuje aranžman kamera na dolazećem Samsung Galaxy Note10 telefonu, a sada su se pojavili dodatni renderi koji pokazuju kako bi telefon mogao izgledati. Prema onome što renderi sugerišu, Note10 i Note10 Pro će imati samo jednu prednju kameru. Ove informacije nam omogućava dojavljivač Ice universe, koji je…

Juče se pojavila skica koja pokazuje aranžman kamera na dolazećem Samsung Galaxy Note10 telefonu, a sada su se pojavili dodatni renderi koji pokazuju kako bi telefon mogao izgledati.

Prema onome što renderi sugerišu, Note10 i Note10 Pro će imati samo jednu prednju kameru. Ove informacije nam omogućava dojavljivač Ice universe, koji je u prošlosti bio poprilično pouzdan, a on nam i potvrđuje autentičnost najnovijih rendera Galaxy Note10 telefona.

Rendere je kreirao Ben Geskin, tako da se ne radi o procurelim zvaničnim fotografijama, ali se očekuje da će izgled sa rendera biti veoma blizu onoga što ćemo videti na oficijelnim fotografijama.

Još jednom je potvrđen vertikalno postavljeni sistem kamera na poleđini, sa dva ostrva, od kojih se manji nalazi s desne strane i sadrži LED blic, ToF kameru i verovatno iluminator. Glavnis sitem čine široka, ultraširoka i telefoto kamera.

Izvor: GSM Arena

Danas objavljeno

Honor V40 5G se pojavio u videu uživo, objava odložena za 22. januar

V.R.

“Sonda krtica” odustala, tlo na Marsu prečvrsto

V.R.

AMD je najavio dostupnost Threadripper PRO procesora

V.R.

Ostavite komentar