Relja Popović se poslije 10 godina vratio glumi - BIGportal.ba
Ex Yu

Relja Popović se poslije 10 godina vratio glumi

Pjevač Relja Popović odlučio je da se vrati glumi, te ćemo imati prilike da ga gledamo u seriji “Besa”.

Relja je imao zapaženu ulogu u filmu “Parada”, u kom je glumio sina Nikole Koje, a ranije je razgovarao na temu glume, kako je nakon brojnih uspjeha u svijetu iste, dobio ulogu u popularnoj seriji “Besa”.

#Snimio sam “Besu”, završio sam svoju ulogu. Bilo je fenomenalno, ekipa je fenomenalna. Mislim da je taj projekat izvanredan. Tako da sam srećan, da sam baš tu ponovo se vratio tom svetu i tom svom pozivu. Mislim da će serija biti na jesen, oktobra, novembar, kada je završe, a ja je sa nestrpljenjem čekam. Mislim da će biti baš dobra”, rekao je on tada, a prenio je “IDJTV”.

Na društvenoj mreži Twitter sada se pojavio dio scene u kojoj Relja glumi.

“Izvinite, ali kreće loženje “na maks”! Relja Popović nije glumio deset godina, i to je velika šteta! Konačno se vraća na ekrane u Besi 2 već za vikend”, stoji u tvitu.

“Au, pršti”, “Relja is back, i to u velikom stilu”, “Relja i rafali”, “Koliko je lep i talentovan”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Producentkina serije “Besa” Tea Korolija nedavno je otkrila da će glumačku ekipu ovog popularnog TV formata u drugoj sezoni pojačati Milica Zarić i Relja Popović.

Korolija napominje da je priča u drugoj sezoni serije “Besa” znatno modernija i veoma složenija, ali i da donosi brojna iznenađenja za publliku.

“U ulozi Petritove žene pojaviće se Milica Zarić, a ulogu Igija, na radost mlađe populacije koja prati seriju oživjeće Relja Popović”, najavila je Korolija, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar