23. Januara 2021.

Rekonstrukcija puta od “Centruma” do “Lesnine” u završnoj fazi

Big Portal

Naime, izvodiće se radovi na dijelu od skretanja za Tržni centar „Tropik“ do uklapanja na kružnu raskrsnicu kod „Centruma“, nakon čega će uslijediti polaganje završnog sloja asfalta i postavljanje saobraćajne signalizacije i opreme, te će kompletna saobraćajnica biti puštena u saobraćaj.

– Preduzeće „Niskogradnja“, koje izvodi radove, najavilo je da bi naredne sedmice nastavili sa izgradnjom puta zbog čega će privremeno biti obustavljen saobraćaj u ovoj ulici – kažu u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

S obzirom na to da su za početak naredne sedmice najavljene snježne padavine, radovi bi trebali početi od srijede ako to vremenske prilike dozvole, a o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

– Izvođač radova je najavio da će biti potrebno sedam dana da se završe radovi, te će za to vrijeme biti obustavljen saobraćaj, zbog čega apelujemo na vozače da imaju razumijevanje i koriste druge alternativne pravce – ističu u Odjeljenju.

Podsjećamo, riječ je o zajedničkom projektu Grada i preduzeća „Putevi RS“, vrijednom dva miliona KM, a do sada je izgrađena prva dionica od „Lesnine“ pa do motela „Golden kard“, gdje je već postavljen prvi sloj asfalta.

Sada se radovi nastavljaju do kružnog toka kod „Centruma“ te će biti urađen i završni sloj asfalta na kompletnoj dionici.

Ovom ulicom konačno se povezuju istočni i zapadni tranzit, od „Centruma“ pa sve do novog mosta u Obilićevu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare