"Rekao sam Klopu, opet će da osvoji Ligu šampiona ako izgubi ovde" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Rekao sam Klopu, opet će da osvoji Ligu šampiona ako izgubi ovde”

Italijanski klub je savladao branioca titule osvajača Lige šampiona na startu nove sezone tog takmičenja sa 2:0. “Rekao sam mu da ne brine, ako izgubi ovde onda će verovatno ponovo da osvoji Ligu šampiona. Uverio sam ga u to“, rekao je Ančeloti. On je dodao i da je bilo teško igrati…

Italijanski klub je savladao branioca titule osvajača Lige šampiona na startu nove sezone tog takmičenja sa 2:0.

“Rekao sam mu da ne brine, ako izgubi ovde onda će verovatno ponovo da osvoji Ligu šampiona. Uverio sam ga u to“, rekao je Ančeloti.

On je dodao i da je bilo teško igrati protiv Liverpula, da je ekipa morala da se žrtvuje, ali ne i da izgubi svoj identitet.

“Pokušali smo da igramo iz poslednje linije, zbog toga smo izgubili neke lopte jer su oni bili agresivni. Dobro smo se branili pri nerešenom rezultatu i sviđa mi se kako smo igrali kada nismo imali utakmicu u kontroli”, rekao je Ančeloti.

Prema njegovim rečima, Napoli je igrao dugim loptama, što nije karakteristično za tu ekipu.

“Nije uvreda da se to ponekad desi… Tim mora da zna da radi sve. Mnogo smo radili na tome da se branimo kao kolektiv, ponekad fudbal znači adaptiranje na situacije. Dobro smo to uradili”, zaključio je Ančeloti.

Podsetimo, ove ekipe su igrale i u grupnoj fazi Lige šampiona prošle godine, a Napoli je takođe kod kuće savladao Liverpul.

Danas objavljeno

Kalinić otkrio zašto se vratio u Zvezdu: Dva poziva i “Come to Red Star, bro”

Vanja A

Euforija u Crnoj Gori: Ne znamo za limite

Vanja A

Đoković i sponzori: Distanca, objašnjenje ili prekid?

Vanja A

Ostavite komentar