3. Augusta 2022.

REGION STIŽE U BANJALUKU

Big Portal

Hiljade Banjalučana i veliki broj turista ove sedmice uživaće na najvećem spektaklu na Balkanu, jer na Kastel 4. i 6. avgusta stižu Negujmo žurka, Aca Lukas i Vesna Zmijanac! Grad na Vrbasu biće prvi grad poslije Beograda u koji stiže najveća atrakcija među mladima Negujmo žurka, dok će muzičke megazvijezde Aca Lukas i Vesna Zmijanac održati do sada najveće koncerte u klupskoj atmosferi.

Manifestacija “Ljetne noći” u organizaciji marketinške agencije Euforija zajedno sa partnerima, a u čijem sklopu su planirana ova dva događaja, već prve godine održavanja priređuje nešto do sada neviđeno u Banjaluci. U ova dva dana, Banjaluka će biti pravi centar regiona i mjesto najbolje zabave na Balkanu.

Do sada neviđen spektakl

Negujmo žurka, koja se održava 4. avgusta, nastala je kao ideja popularne Instagram stranice „Neguj mo srbski jezik“ i za kratko vrijeme postala je omiljeni događaj među mladima u Beogradu i šire. Sada stižu u Banjaluku, zbog čega će upravo “Krajiška ljepotica” biti mjesto u koje će pohrliti turisti i domaći posjetioci. Na ovaj način se Banjaluka pozicionira rame uz rame sa najvećom metropolom Balkana.

Poslije kratkog predaha, već u subotu 6. avgusta, fenomenalan koncert priprema i Aca Lukas, a gost na nastupu biće Vesna Zmijanac. Dvije zvijezde koje su punile stadione i klubove, u Banjaluci će prirediti nešto do sada neviđeno!

Scenografija kojoj zavide evropske metropole

Da bi ova manifestacija opravdala epitet spektakla, organizatori iz marketinške agencije Euforija su za ove potrebe pripremili spektakularnu scenografiju sa svim pratećim efektima i adaptirali prostor samo za ovu priliku.

Želja organizatora je, kako ističu, da naprave događaj o kojem će se dugo pričati, kako bi kompletna publika sa ovih žurki ponijela najbolje utiske zbog kojih će se opet vratiti u Banjaluku. Ističu, spremaju nešto do sada neviđeno, spektakl na kojem će im pozavidjeti i najveći evropski festivali.

Interesovanje nevjerovatno – karte skoro rasprodate

Direktor marketinške agencije Euforija, Boris Udovičić, kaže da je interesovanje nevjerovatno i da su već prevaziđena sva očekivanja.

– Pripremali smo sve sa željom da napravimo nešto veliko, nešto što će se pamtiti, pravi spektakl i očekivali smo da će doći veliki broj ljudi. Ali sva naša očekivanja su prevaziđena. Ne samo da je interesovanje Banjalučana ogromno, nego ćemo imati i stotine posjetilaca iz Beograda, Zagreba, Mostara, Novog Sada i sa područja šire regije – ističe Udovičić.

Za Negujmo žurku predviđeno je 7.000 mjesta, a prema riječima Udovičića, već se broje posljednja mjesta i karte su skoro rasprodate.

– Za koncert Ace Lukasa i Vesne Zmijanac u najvećem klubu na Balkanu predviđeno je između 4.000 i 4.500 mjesta, a i za ovaj koncert je zabilježeno enormno interesovanje publike. Karata je ostalo još malo i vjerujemo da će one biti rasprodate već u petak – rekao je on.

Šest sati najluđeg provoda

Oba događaja planirano je da počnu od 21 čas i traju sve do 3 časa iza ponoći.

– Kapije Kastela se otvaraju od 19 časova i pozivamo sve posjetioce da dođu na vrijeme da zauzmu svoja mjesta i uživaju u najboljem provodu – rekao je Udovičić.

Kupovina karata

Manifestacija “Ljetne noći” uvrštena je u zvanični turistički kalendar Grada Banjaluka. Hiljade ljudi biće dio ove sjajne žurke u najvećem klubu na Balkanu, a ukoliko i vi želite da budete njen dio, karte možete kupiti na Gigastix.ba, na Trgu Krajine i u kafe Sudnica u Banjaluci.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare