Redmi Note 11 Pro dizajn i specifikacije potvrđeni; Generalni direktor Lu Veibing potvrđuje buduće planove Note serije - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Redmi Note 11 Pro dizajn i specifikacije potvrđeni; Generalni direktor Lu Veibing potvrđuje buduće planove Note serije

Kroz seriju postova na Weibo-u, kako prenosi Gadgets 360, Xiaomi je otkrio dizajn svog predstojećeg pametnog telefona, kao i njegove specifikacije i opcije boja.

Redmi Note 11 Pro je nagovešten sa MediaTek Dimensity 920 SoC-om koji je zasnovan na 6nm arhitekturi sa dva Cortex-A78 jezgra i Mali-G68 MC4 GPU-om. Kineski tehnološki gigant je takođe rekao da je novoizvedeni čipset kompanije MediaTek postigao 500.949 poena u AnTuTu v9 benchmark-u. Štaviše, Xiaomi je nagovestio da TSMC procesor ima veliku komoru za hlađenje parom za bolje odvođenje toplote.

Xiaomi je takođe podelio seriju postera Redmi Note 11 Pro na kineskoj veb lokaciji za mikroblogovanje. Ove slike prikazuju predstojeći pametni telefon u opciji boje Shallow Dream Galaxy. Još jedan post na Weibo-u prikazuje Redmi pametni telefon u zelenkasto-crnoj nijansi. Naziv opcije boje nije otkriven

Kao što je pomenuto, generalni direktor Redmi-ja Veibing je potvrdio da će kineski tehnološki gigant puštati dve generacije Redmi Note serije godišnje. Predstojeća serija Redmi Note 11 biće naslednik Redmi Note 9 serije. Dalje, Veibing je takođe pomenuo da je razlog iza ove strategije to što potražnja Redmi kupaca uveliko promenjena i jedan proizvod ne može da zadovolji sve ove zahteve. Stoga će Redmi pokušati da zadovolji zahteve svojih kupaca kroz višestruku ponudu proizvoda.

Redmi Note 11 Pro+, 11 Pro i 11 – cijene i detalji prije službene premijere  28. listopada! – Racunalo.com

Veibing je dalje rekao da se Redmi Note 10 Pro 5G — predstavljen u maju i pokretan MediaTek Dimensity 1100 SoC-om, fokusira isključivo na performanse. On je objasnio da se kompanija odlučila za Dimensity 920 SoC za najavljeni Redmi Note 11 Pro kako bi pametni telefon mogao da poboljša druge periferne uređaje kao što su brzi punjač od 120W, AMOLED ekran, kamera od 108 megapiksela i stereo zvučnici.

Benchmark.

Danas objavljeno

Pojavile se slike Motorola Moto Edge X30 telefona, zvanični detalji o ekranu

Vanja A

Ovo su najpopularniji emodžiji 2021.

Vanja A

Microsoft Edge šalje čudne poruke kada pokušate da preuzmete Chrome

Vanja A

Ostavite komentar