Redmi K30 će imati 5G konekciju i punch-hole displej - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Redmi K30 će imati 5G konekciju i punch-hole displej

Redmi K20 linija, ili Mi 9T u zavisnosti od regije, je među najpopularnijim telefonima u okviru Redmi brenda. Sada imamo i prvi uvid u narednu generaciju Redmi K serije telefona. Tokom prezentacije Redmi 8 modela u Kini, kompanijin generalni menadžer Lu Weibing je otkrio rani uvid u Redmi K30.

Pored 5G podrške, telefon će imati i punch-hole displej. Objavljen je i tizer uređaja, a izgleda da je dizajn sličan Samsung Galaxy S10+ modelu, sa dve kamere u gornjem desnom uglu.

Kada je u pitanju mreža naredne generacije, očekuje se dual 5G podrška. To znači da će telefon raditi i sa SA (Standalone mode) i sa NSA (non-standalone) mrežama, gde se NSA i dalje oslanja na postojeću LTE infrastrukturu za neke zadatke.

Kada je u pitanju cena, Weibing je pomenuo da Redmi K30 neće biti najpristupačniji 5G telefon, ali će i dalje pratiti filozofiju Redmi brenda kada je u pitanju odnos između cene i ponuđenog. Prema glasinama, očekuje se da će Redmi K30 koristiti Qualcomm 7250 čipset, koji podržava dual-mode 5G.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Sertifikovan Huawei punjač od 100W

Vanja A

Osnivači Googlea od maja ove godine prodali dionice vrijedne više od milijardu dolara

V.R.

Stigla kazna, najveća dosad

V.R.

Ostavite komentar