Redmi 10 se pojavio na FCC listingu, imaće 50MP JN1 senzor - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Redmi 10 se pojavio na FCC listingu, imaće 50MP JN1 senzor

Redmi 10 je sertifikovan od strane FCC-a, sa oznakom modela 21061119AG. FCC dokumentacija pokazuje da je u pitanju dual-SIM 4G telefon, koji će od starta koristiti MIUI 12.5 i biće dostupan u tri varijante: 4/64 GB, 6/128 GB i 4/128 GB.

Postoje neke kontradikorne informacije o kameri, ali se uglavnom sve glasine slažu da će glavni senzor imati rezoluciju od 50MP. Razvoj telefona je počeo sa Sony senzorom, ali se kasnije Redmi prebacio na Samsungov senzor.

Sugeriše se da će telefon sada koristiti novi ISOCELL JN1 senzor, koji ima 1/2.76″ optički format i 0,64 µm piksele. Uz Tetrapixel binning (4-u-1), efektivna veličina piksela će biti 1,28 µm. JN1 podržava i Double Super PD autofokus i HDR u realnom vremenu.


Prema ranijim informacijama, Redmi 10 bi trebalo da pokreće Snapdragon čipset, dok drugi izvori tvrde da će to biti MediaTek. Moraćemo da sačekamo benchmarking rezultate kako bismo dobili potvrdu o kom čipsetu se zaista radi.

Redmi 10 (kodno ime Selene) je sertifikovan i od strane EEC i drugih autoriteta, što znači da se uskoro može očekivati i njegovo predstavljanje.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Magic Leap dobio finansijsku injekciju za dalji razvoj inovativnog AR uređaja

Zeljka

Tehnologija: Da li će robot Leo obavljati kućne poslove umjesto nas

Zeljka

iPhone SE 3 kompanije Apple će biti baziran na modelu XR

Zeljka

Ostavite komentar