25. Marta 2021.

Reditelj Južnog vetra: Odavno se šapuće da je Lečić taj

Big Portal

Pričalo se i o nekim drugim imenima. Nisam hteo da to uzimam za ozbiljno jer se tako svašta priča. Ali eto, ispostavilo se sad, posle skoro godinu dana, da je to tačno”, priča za Nova.rs reditelj Miloš Avramović povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je u maju 2012. godine silovao njen kolega Branislav Lečić.

Iako je u proteklih nekoliko dana slučaj Štajnfled-Lečić glavna tema medija, retki su se iz glumačkog sveta oglasili i pružili podršku mladoj glumici.

Reditelj “Južnog vetra”, Miloš Avramović, jedan je od retkih muškaraca iz branše koji je javno podržao Štajnfeld, te otkrio da je za pomenuti slučaj čuo pre izvesnog vremena.

“Ne znam šta da kažem osim da sam šokiran i da iz sveg srca podržavam Danijelu. Ljudski mi je jako žao zbog toga što se desilo. Naravno, ne mogu ništa da pričam unapred dok se to pravno ne reši i ne razreši. Ne želim ni da donosim neke definitivne zaključke, ali ja sam uvek srcem intuitivno uz žrtvu, posebno u ovakvim situacijama. Puna podrška za nju u svakom smislu i zaista mi je žao nekako na najličnijem, ljudskom nivou.

Foto:Screenshot/Youtube/Južni vetar

Avramović kaže da Štajnfeld ne poznaje lično, ali da je simptomatično to što je u momentu kada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom utihnula i nestala, te da je u njoj u to vreme prepoznao vedrinu, talenat i pozitivnu energiju.

“Danijelu ne poznajem lično i nikada je nisam video, ali kad se pojavila na ekranu, bila je jedno novo, sveže i zanimljivo lice i onda je odjednom nestala. Baš sam se pitao šta se desilo s njom i gde je. Čuo sam da je otišla u Ameriku i da pokušava da radi nešto. Sad se ispostavlja da je sve to nekako bilo povezano sa ovim. Ne znam. Nekako je u toj devojci bilo toliko vedrine, talenta, energije i potencijala za sjajne stvari. Deluje mi da je ovo toliko uticalo na nju da i dan-danas proživljava tu traumu. Baš je tužna priča, ali potrebno je da se svi ujedinimo, pružimo joj podršku i radimo sve što možemo da se takve stvari više ne dešavaju.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare