Reci mi koje su ti BOJE OČI i kazaću ti KO SI? - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Reci mi koje su ti BOJE OČI i kazaću ti KO SI?

Ujedno, to je najjednostavniji način da saznate ko stoji ispred vas i kakav mu je karakter, navodi se u francuskoj studiji.

Plave oči upućuju na njihovu mladost i nevinost. Tamnoplave odražavaju strastvenost, dok su svetloplave karakteristične za mirniju prirodu. Plavooki su manje agresivni i imaju smisao za planiranje.

Tamno plave oči nose strastveni muškarci.

Smeđooki su nežniji i pouzdaniji od muškaraca sa bilo kojom drugom bojom očiju. Ova, inače, najčešća boja muških očiju povezuje se sa odanošću, samopouzdanjem, odlučnošću i ambicijom. Istraživanja pokazuju da najveći broj uspešnih i bogatih muškaraca ima upravo ovakve oči.

Zelenooki imaju veću energiju od ostalih.

Zelene oči su prilično retke, pa se na takve muškarce gleda kao na tajanstvene. Oni imaju veću energiju, a samim tim i libido. Spontani su i maštoviti, ali nisu pouzdani. Iako vode komplikovan život, sa njima nikada nije dosadno.

Oči boje meda takođe su retke. U zavisnosti od svetla, ali i od raspoloženja, menjaju boju od zelene do smeđe. Smeđa komponenta čini muškarca otvorenim i pristupačnim, dok se zelena javlja kada razotkriva nestašnu stranu njegove prirode. Sa njim je život avantura, jer ne može da odoli izazovima.

Novosti.rs

Danas objavljeno

Ko je majka, a ko ćerka? Ova žena potrošila je 50 hiljada evra na operacije

Zeljka

Kakva ljubav: U braku su 67 godina, susret poslije 8 mjeseci izmamio suze

Zeljka

Četvoro djece princa Filipa biće u pratnji kovčega

Zeljka

Ostavite komentar