Rečenica princa Čarlsa koja je zauvijek povrijedila princezu Dajanu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Rečenica princa Čarlsa koja je zauvijek povrijedila princezu Dajanu

Brak princeze Dajane i princa Čarlsa bio je daleko od savršenog, a kada bi morao da se opiše jednom rečju, najbolje bi bilo reći da je bio trnovit.

Svi skandali u vezi sa ovim parom već su poznati javnosti, zbog čega ne čudi činjenica da se o preminuloj Dajani i danas priča. Iako se zna da Čarls nije cenio svoju bivšu suprugu, jedna rečenica koju je izgovorio bila je prava trauma za Dajanu.

I dok je princ od Velsa u nekoliko navrata šokirao svoju nekadašnju suprugu, postojala je jedna situacija zbog koje je ona osetila traumu mnogo kasnije. Neslavni trenutak dogodio se pre nego što su se njih dvoje uopšte venčali, tokom njihovog vereničkog intervjua.

Nakon što je novinar prokomentarisao da izgledaju veoma zaljubljeno, Dajana je rekla: “Da, apsolutno”, dok je Čarls prokomentarisao: “Šta god to uopšte značilo”.

Iako tada nije ništa pokazala, godinama kasnije je priznala da ju je taj njegov odgovor proganjao i da joj je s vremenom postao prava trauma.

“To me je snažno pogodilo. Pomislila sam, kakav čudan odgovor, a kasnije sam shvatila sve što se skrivalo iza toga”, rekla je u jednom intervjuu, prenosi B92.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar