Realme X7 Pro Extreme Edition bi mogao imati zakrivljeni ekran - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Realme X7 Pro Extreme Edition bi mogao imati zakrivljeni ekran

Realme je prošlog septembra predstavio X7 Pro, a telefon je krasio 6.55-inčni FullHD+ 120Hz AMOLED ekran. Sada se pojavljuju informacije da će kompanija uskoro predstaviti Extreme Edition verziju ovog telefona, koji bi trebalo da ima Samsungov zakrivljeni ekran. Ove informacije je objavio pouzdani dojavljivač Digital Chat Station. On takođe ističe da…

Realme je prošlog septembra predstavio X7 Pro, a telefon je krasio 6.55-inčni FullHD+ 120Hz AMOLED ekran. Sada se pojavljuju informacije da će kompanija uskoro predstaviti Extreme Edition verziju ovog telefona, koji bi trebalo da ima Samsungov zakrivljeni ekran.

Ove informacije je objavio pouzdani dojavljivač Digital Chat Station. On takođe ističe da je Realme X7 Pro Extreme Edition dizajniran u saradnji sa Naoto Fukasavom – japanskim industrijskim dizajnerom, koji je prethodno dizajnirao Realme X i X2 Pro Master Edition modele.


Dojavljivač tvrdi da će X7 Pro Extreme Edition imati isti čipset, glavnu i selfi kameru, veličinu baterije i brzinu punjenja kao X7 Pro, ali će biti za 0.7mm tanji od standardnog modela.

Za sada nema informacija o X7 Pro Extreme Edition telefonu od strane kineske kompanije, koji bi trebalo da ima cenu višu od 305 dolara (konvertovano iz kineskog juana).

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Sony se sprema za objavu A7 IV foto-aparata

Vanja A

Realme Watch T1 predstavljen, sa podrškom za NFC, Bluetooth pozivanje

Vanja A

WhatsApp uvodi iOS, Android end-to-end enkripciju rezervne kopije dopisivanja

Vanja A

Ostavite komentar