Realme Watch T1 predstavljen, sa podrškom za NFC, Bluetooth pozivanje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Realme Watch T1 predstavljen, sa podrškom za NFC, Bluetooth pozivanje

Realme je pored novih telefona predstavio i svoj pametni sat, pod nazivom Realme Watch T1

Sat stiže sa nekim funkcijama koje nisu dostupne na ranije objavljenim Realme satovima za globalna tržišta.

Ovo uključuje opciju glasovnih poziva preko Bluetooth 5.0, NFC za plaćanje i 4GB skladišnog prostora što omogućava skladištenje do 500 pesama na satu, za slušanje muzike bez potrebe za telefonom.

Ostale funkcije sata u su uglavnom standardne. Tu je opcija praćenja spavanja, praćenje aktivnosti uz podršku za 110 sportskih modova, praćenje rada srca, nivoa stresa i nivoa kiseonika u krvi.

Watch T1 ima 1.3″ 416x416p AMOLED ekran u boji, sa Gorilla Glass zaštitom i podrškom za prilagođene pozadine za always-on displej. Tu je i ugrađena GPS podrška za GLONASS, Galileo i Beidou.

realme2_76.jpg


Realme Watch T1 ima okvir od nerđajućeg čelika, dok su kaiševi kreirani od kože ili silicijuma. Sat je otporan na vodu na dubinama do 50 metara, dok 228mAh baterija može da izdrži do sedam dana. Tu je i podrška za brzo punjenje, a punjač u pakovanju može da napuni bateriju do vrha za 35 minuta.

Kako navodi GSMArena, sat stiže u crnoj, zelenoj i Black Mint boji, sa cenom od oko 110 dolara, a u prodaji će se naći od 1. novembra.

Benchmark.

Danas objavljeno

YouTube dislajk taster služi samo za ukras?

Zeljka

Ovo će biti najbolji igrači u FIFA 23

Zeljka

Beskompromisne inovacije Huawei P50 Pro telefona

Zeljka

Ostavite komentar