17. Novembra 2021.

Realme Pad je sada dostupan za kupovinu u Evropi

Big Portal

Još u oktobru smo izvestili da bi Realme uskoro mogao da lansira svoj prvi Android tablet, Realme Pad, u Evropi. Od danas, Realme Pad je zvanično dostupan u nekim evropskim zemljama. Ovaj tablet ima prilično dobru cenu, a ako ste dovoljno brzi, možete čak i da uštedite 60 evra na maloprodajnoj ceni.

Na prednjoj strani, Realme Pad ima veliki 10,4-inčni WUXSGA+ LCD ekran. Ima rezoluciju od 2000 x 1200 piksela i ima osvetljenost do 360 nita. Tablet pokreće MediaTek Helio G80 procesor koji je zasnovan na 12nm proizvodnom procesu. Da bi upotpunio medijsko iskustvo, Realme je obezbedio podešavanje sa četiri zvučnika na tabletu koji ima Dolby Atmos sertifikat.

Realme Pad ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Radi na Realme korisničkom interfejsu zasnovanom na Androidu 11. Realme Pad ima bateriju od 7.100 mAh (koja podržava brzo punjenje od 18W) i teži samo 440 grama.

Realme Pad je sada dostupan za kupovinu u Evropi

U Evropi, Realme je lansirao samo Wi-Fi verziju Realme Pada. Tablet je na evropskom tržištu po ceni od 260 evra, mada možete da ga nabavite po ceni od 199 evra tokom ponude za “Early bird” koja važi do 29. novembra, piše GSM Arena.

Za sada je tablet dostupan za kupovinu samo u Belgiji, Nemačkoj, Luksemburgu, Holandiji i Portugalu. Očekuje se da će Realme Pad biti dostupan i na drugim evropskim tržištima.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare