Realme Pad je sada dostupan za kupovinu u Evropi - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Realme Pad je sada dostupan za kupovinu u Evropi

Od danas možete kupiti prvi Realme Android tablet u Evropi. Kompanija nudi i specijalni popust tokom promo perioda.

Još u oktobru smo izvestili da bi Realme uskoro mogao da lansira svoj prvi Android tablet, Realme Pad, u Evropi. Od danas, Realme Pad je zvanično dostupan u nekim evropskim zemljama. Ovaj tablet ima prilično dobru cenu, a ako ste dovoljno brzi, možete čak i da uštedite 60 evra na maloprodajnoj ceni.

Na prednjoj strani, Realme Pad ima veliki 10,4-inčni WUXSGA+ LCD ekran. Ima rezoluciju od 2000 x 1200 piksela i ima osvetljenost do 360 nita. Tablet pokreće MediaTek Helio G80 procesor koji je zasnovan na 12nm proizvodnom procesu. Da bi upotpunio medijsko iskustvo, Realme je obezbedio podešavanje sa četiri zvučnika na tabletu koji ima Dolby Atmos sertifikat.

Realme Pad ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Radi na Realme korisničkom interfejsu zasnovanom na Androidu 11. Realme Pad ima bateriju od 7.100 mAh (koja podržava brzo punjenje od 18W) i teži samo 440 grama.

Realme Pad je sada dostupan za kupovinu u Evropi

U Evropi, Realme je lansirao samo Wi-Fi verziju Realme Pada. Tablet je na evropskom tržištu po ceni od 260 evra, mada možete da ga nabavite po ceni od 199 evra tokom ponude za “Early bird” koja važi do 29. novembra, piše GSM Arena.

Za sada je tablet dostupan za kupovinu samo u Belgiji, Nemačkoj, Luksemburgu, Holandiji i Portugalu. Očekuje se da će Realme Pad biti dostupan i na drugim evropskim tržištima.

Benchmark.

Danas objavljeno

Veliki napredak u oftamologiji, proteinom iz svinjske kože izliječili sljepilo kod 20 ljudi

Vanja A

Ilon Mask tvrdi da će Tesla roboti kuvati, spremati i dominirati

Vanja A

Trend se nastavlja, i Xiaomi 12T Pro će doći sa senzorom kamere od 200 MP

Vanja A

Ostavite komentar