Realme GT 5G stiže u Bumblebee varijanti od kože, AnTuTu potvrđuje 120Hz ekran - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Realme GT 5G stiže u Bumblebee varijanti od kože, AnTuTu potvrđuje 120Hz ekran

Realme GT 5G će biti predstavljen 4. marta, a kineska kompanija je potvrdila da će telefon koristiti Snapdragon 888 čipset, LPDDR5 RAM i UFS 3.1 skladišni prostor.

Iako Realme nije objavio detaljne specifikacije, potpredsednik kompanije Xu Qi Chase je objavio screenshot sa AnTuTu benchmarka, sa rezultatom od 770.221 poen, što je oko 35.000 više od onoga što je postigao Qualcommov referentni uređaj sa Snapdragon 888 čipom.

Međutim, nedugo nakon objave zvaničnika Realmija, AnTuTu je objavio screenshot koji pokazuje rezultat od 688.602 poena što je u rangu sa onim što Xiaomi Mi 11 sa istim čipom postiže na testovima. AnTuTu ističe da je ovo jedini rezultat koji je tim pronašao u svojim bazama i od kompanije Realme je tražio da razjasni situaciju.

U odgovoru, Realme ističe da bi GT 5G model sa rezultatom ispod 700.000 poena mogao biti rani prototip uređaj, te da je Realme odradio nekoliko AnTuTu testova na telefonu i svi su ostvarili rezultat preko 700.000 poena.

Pored ovoga, AnTuTu potvrđuje neke ranije procurele informacije o Realme GT 5G telefonu, kao što su Android 11, 12GB RAM-a i 256GB skladište. Takođe, potvrđeno je da će telefon imati 120Hz ekran.

Glasine sugerišu da će Realme GT 5G stići u varijantama sa poleđinom od stakla i kože. Jedna od verzija od kože je “Bumblebee”, a ovo je objavio dojavljivač Digital Chat Station, koji ističe da je Realme na ovoj verziji telefona koristio prvi industrijski proces za šivenje prave kože.

Izvor: Benchmark

Danas objavljeno

God of War na PC stiže u januaru 2022. godine

Zeljka

Tramp želi da parira Tviteru i Fejsbuku – pokreće vlastitu platformu Istina

Zeljka

Dobijamo Squid Game video igru?

Zeljka

Ostavite komentar