Realme GT 5G je zvanično objavljen za globalna tržišta - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Realme GT 5G je zvanično objavljen za globalna tržišta

Realme GT 5G je ozvaničen za globalna tržišta, tri i po mjeseca nakon što je debitovao u Kini. Telefon, koji pokreće Snapdragon 888 čipset, za međunarodno tržište je predstavljen u dve kombinacije memorije, a u Evropi će se prodavati po početnoj cijeni od 369 evra.

Realme GT 5G će se u prodaji naći od 21. juna, a 8GB/128GB model će tokom prva četiri dana ekskluzivne dostupnosti na AliExpressu koštati 369 evra. Model od 12GB/256GB će koštati 499 evra na Amazonu, tokom Prime Day akcije do 22. juna.

Nakon što se ove promovije završe, cene dve verzije telefona će iznositi 449 i 599 evra, a biće dostupne kod svih većih maloprodaja u Evropi.

r2_35.jpg

Realme u Evropu donosi i svoje pametne satove – Watch 2 i Watch 2 Pro. Njihove cene će iznositi 55 i 75 evra, a na Amazonu će se nuditi od 16. juna.

Na kraju, tu je i Realme TechLife Robot Vacuum, kompanijin prvi AIoT uređaj iz TechLife brenda. Ovaj pametni usisivač ima LiDAR senzor za navigaciju i mapiranje, 2-u-1 funkciju čišćenja i brisanja i tehnologiju inteligentnog prilagođavanja na površinu. Cena usisivača iznosi 299 evra.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Pojavile su se informacije o prvim MSI Intel Z690 matičnim pločama

Vanja A

Samsung Galaxy Tab S8 se pojavio na renderima

Vanja A

Google izdao hitno upozorenje za sve korisnike Chrome-a

Zeljka

Ostavite komentar