Realme Buds Q2 ozvaničene s novim dizajnom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Realme Buds Q2 ozvaničene s novim dizajnom

Realme je bez mnogo pompe objavio svoje najnovije slušalice – Buds Q2. Ove TWS (true wireless) slušalice zadržavaju dizajn prvog Buds Q modela, ali dodaju poboljšani Game Mode, IPX4 zaštitu od vode, lepši dizajn i takozvanu Environmental Noise Cancellation (ENC) funkciju.

Realme Buds Q2 zadržavaju neke od impresivnih funkcija svog prethodnika, kao što je trajanje baterije od 20 sati i dva sata slušanja muzike sa samo 10 minuta punjenja. Futrola sadrži microUSB port, a tu je i 10mm bass boost drajver.

buds2_4.jpg

Jedna slušalica ima težinu od svega 4,1 gram, a svaka od njih ima touch panel omogućavajući neke gestikulacije ko što su play/pause, odgovaranje na pozive i paljenje/gašenje Game Mode-a.

Realme Buds Q2 ozvaničene s novim dizajnom

Kada je u pitanju Game Mode, Realme je dodao značajna poboljšanja. Funkcija se aktivira dugačkim pritiskom obe slušalice istovremeno, a ima latenciju od svega 88ms, što je za 50% bolje nego što su nudile prve Buds Q slušalice.

Realme Buds Q2 se gotovo trenutno mogu povezati sa bilo kojim uređajem preko Bluetootha, dok se uz Realme Link aplikaciju neke gestikulacije mogu prilagođavati. Slušalice stižu u crnoj i plavoj boji.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Nvidia planira da poboljša GeForce RTX 30 zalihe, tako što će limitirati RTX 2060 dostupnost

Vanja A

Otkrivene specifikacije i renderi za OnePlus Nord N200 5G

Vanja A

Diablo II: Resurrected stiže 23. septembra

Vanja A

Ostavite komentar