Realme Book (Slim) stiže 18. avgusta i imaće 2K displej - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Realme Book (Slim) stiže 18. avgusta i imaće 2K displej

Realme će 18. avgusta imati veliki dan, kada će održati tri odvojena događaja u Evropi, Kini i Indiji.

Za Evropu i Indiju kompanija planira predstavljanje GT Master serije telefona, dok će u Kini objaviti Realme Book. Sada je Realme India odeljenje najavilo i predstavljanje Realme Book (Slim) laptopa.

Nije poznato da li su Realme Book i Realme Book (Slim) dva različita proizvoda ili isti uređaj sa drugačijim imenima za različita tržišta. Realme nije objavio ikakva pojašnejnja, sem da je Realme Book (Slim) uređaj “dizajniran da nas učini moćnim”, a u objavi za medije je potvrđeno da će laptop imati 2K displej.

Realme ističe da je Book (Slim) “savršen spoj hardvera i softvera, a namenjen je kreiranju sadržaja”. Ističe se da će stići sa “all-around” ekranom i rezolucijom koja još nije viđena u ovom cenovnom segmentu. Pored toga, pominje se isporuka najrealnijih detalja, bogatih boja, dok će 3:2 odnos nuditi bolju mogućnost prikaza više sadržaja.

Ranije je potvrđeno da će Realme Book (Slim) imati Intel Core i5 procesor 11. generacije, osvetljenu tastaturu i punjenje preko USB-C porta. Veb stranica za laptop otkriva i debljinu od 14,9 milimetara i kućište od metala. Tu je i 3.5mm slot, USB-A port i dva USB-C porta.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Zaboravite na privatnost – kamere novih telefona će vas stalno snimati

Vanja A

Predstavljen Snapdragon G3x Gen 1 čipset za ručne konzole, Razer pomaže u kreiranju kompleta za programere

Vanja A

Microsoft testira nekoliko načina za poboljšanje Start menija u operativnom sistemu Windows 11

Vanja A

Ostavite komentar