Reality zvijezda polugolom fotkom rasplamsala glasine o trudnoći: "Zar opet?" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Reality zvijezda polugolom fotkom rasplamsala glasine o trudnoći: “Zar opet?”

NAJSTARIJA sestra Kardashian rasplamsala je glasine o četvrtoj trudnoći. Naime, Kourtney Kardashian objavila je staru crno-bijelu fotografiju na kojoj je pozirala ogrnuta samo dugim ogrtačem, dok je rukama obgrlila trudnički stomak. “Volim biti trudna”, napisala je pa dodala da je na svojoj web stranici Poosh.com objavila članak u kojem je…

NAJSTARIJA sestra Kardashian rasplamsala je glasine o četvrtoj trudnoći. Naime, Kourtney Kardashian objavila je staru crno-bijelu fotografiju na kojoj je pozirala ogrnuta samo dugim ogrtačem, dok je rukama obgrlila trudnički stomak.

“Volim biti trudna”, napisala je pa dodala da je na svojoj web stranici Poosh.com objavila članak u kojem je otkrila šta joj je pomagalo da se dobro osjeća u svoje tri trudnoće.

https://www.instagram.com/p/ByI4hU8lQr3/?utm_source=ig_embed

“Je li trudna? Napisala je ‘volim’, a ne ‘voljela sam’”, “Zar opet?”, “Trudna si sto posto”, pisali su joj fanovi koji su je odmah zasuli komentarima na koje Kourtney nije odgovarala.

Mnogi su joj poručili da bi trebala imati još jedno dijete s bivšim suprugom Scottom Disickom, dapače to priželjkuju.

“Primite se ti i Scott posla”, savjetovali su joj.

40-godišnja Kourtney majka je troje djece: devetogodišnjeg Masona, šestogodišnje Penelope i četverogodišnjeg Reigna. Sve troje djece dobila je sa Scottom Disickom s kojim se razišla 2015. godine.

Index

Danas objavljeno

Kako je spot od 10 sekundi, besplatan za gledanje, prodat za 6,6 miliona dolara?

Zeljka

Savjeti Sindi Kraford za održavanje ljepote

Zeljka

EU zakon od sada osigurava pravo na popravku električnih uređaja 10 godina od kupovine

Zeljka

Ostavite komentar