Real traži da Modrić "odjavi" Hrvatsku - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Real traži da Modrić “odjavi” Hrvatsku

Toni Kros je u 31. godini prestao da igra za Nemačku kako bi što bolje odradio preostale dve sezone ugovora u Realu, a sličan zahtev stigao je i Luki Modriću.

Naime, 35-godišnji vezista Hrvatske je i na Evropskom prvenstvu dokazao da je glavni igrač u taboru “vatrenih”.

Ali u Madridu ga “žele samo za sebe”, pa tako “Marka” prenosi zahtev Reala da se Modrić odrekne reprezentativne karijere.

“Luka Modrić debitovao je za Hrvatsku 2006., sa samo 20 godina. Danas ima 35 i nedodirljivi je vođa Balkanaca, koje je vodio do najvećeg uspeha u istoriji, svetskog srebra 2018. Njegova posvećenost Hrvatskoj je neupitna i cilj mu je bio da prestane da igra za reprezentaciju nakon SP-a 2022. godine”, piše “Marka” i dodaje:

“Međutim, Modrićeva situacija je specifična. Produžio je ugovor sa Realom do leta 2022. godine, a SP je pola godine kasnije. Veliko je pitanje šta će Modrić raditi tih šest meseci od predviđenog kraja karijere do SP-a na kom je planirao da se oprosti od Hrvatske. NIje mali broj onih u Realu koji su tražili od Modrića da odustane od ispunjavanja reprezentativnih dužnosti, ali on ni ne pomišlja na to. Za pravo mu daje to što je pokazao da istovremeno igra sjajno za Real”, piše “Marka”.

Danas objavljeno

MVP Jokić na novom zadatku

Vanja A

Basketaši Srbije na “krovu” svijeta – Bulut trojkom u posljednjoj sekundi srušio Ruse

V.R.

Zisis kratko uživao u penzionerskim danima – novi angažman za Grka

V.R.

Ostavite komentar