Reakcija Kita Harringtona kad je saznao za Daenerysinu smrt u GOT-u je sve - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Reakcija Kita Harringtona kad je saznao za Daenerysinu smrt u GOT-u je sve

Snimak reakcije Kita Harringtona (Jon Snow u GOT-u) kad je prvi put saznao da će njegov lik ubiti lik Emilije Clark (Daenerys Targaryen) preplavila je društvene mreže.

Dvosatni dokumentarac HBO-a pod naslovom “The Long Watch” prikazao je brojna “behind the scenes” događanja među kojima je bio i trenutak u kojem Kit tokom čitanja scenarija dozna da će upravo njegov lik ubiti Daenerys.

Dok scenaristi čitaju opis scene glumačkoj ekipi, Kit se u šoku uhvati za glavu i u nevjerici gleda u Emiliju Clark koja je u tom trenutku sjedila preko puta njega.

“E ovo je pogled koji govori, ne želim to”, “Ovo je tužno”, “Osjećam se malo bolje nakon što sam vidio njegovu reakciju”, “Da je pročitao scenarij kad mu je poslan ne bi morao ovako reagovatii. Imao je tri dana”, bili su samo neki od komentara.

Inače, razvoj finalne epizode “Igre prijestola” razočarao je mnoge fanove pa su čak pokrenuli i peticiju da se osma sezona ponovo iznova.

“David Benioff i DB Weiss dokazali su da su bijedno nekompetentni, čak i uz to što imaju izvore na koje se mogu osloniti (knjige). Ova serija zaslužuje finalnu sezonu koja ima smisla”, stoji u peticiji.

 

Index

 

Danas objavljeno

Ambasador Italije u BiH učio da pravi pitu

D

Šta nam donosi sezona Vodolije?

D

Prvi pun mjesec 2021. učiniće da se osjećamo ultra dramatično

D

Ostavite komentar