Razvodi se William Levy: Objavio, zatim požalio - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Razvodi se William Levy: Objavio, zatim požalio

William Levy najavio je da se razvodi od supruge Elizabeth Gutierrez nakon 18 godina braka, no nekoliko minuta kasnije je požalio i objavu izbrisao.

 Kako to inače biva u svijetu društvenih mreža, objava nije mogla proći neopaženo od njegovih više od devet milioa pratitelja.

William Levy na iznenađenje mnogih otkrio je da su on i majka njegove djece, talentirana glumica Elizabeth Gutierrez, odlučili prekinuti vezu nakon 18 godina zajedničkog života i dvoje djece Christophera i Kailey Levy.

Glasine  o razvodu Williama Levyja i Elizabeth Gutierrez kružile su godinama, no par se ponovno pojavio zajedno, ostavljajući po strani kritike.

Iako su oboje objavili mnogo prekrasnih fotografija sa svojom djecom, u posljednje vrijeme nisu viđeni zajedno iako su ih i dalje smatrali jednim od najljepših i najtalentiranijih parova u aktualnoj estradi.

U poruci Williama Levyja u kojoj je potvrdio svoju rastavu i eventualni razvod jasno je stavio do znanja da će i on i Elizabeth Gutierrez tražiti najbolji način da budu bliski svojoj djeci, koja su i dalje bila prioritet za oboje.

Azra.

Danas objavljeno

Moćno izdanje slavne glumice u fokus ne stavlja raskošno poprsje, već…

Zeljka

“Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osjećam se poniženo”

Zeljka

Prvi put nakon 40 godina – ABBA na crvenom tepihu

Zeljka

Ostavite komentar