6. Maja 2020.

Razvodi se Marija Karan? Glumica godinama živi i radi u Americi

Big Portal

Par se pre šest godina zakleo na večnu ljubav u crkvi Ružici, a kako saznaje Blic, posle mnogo nesuglasica odlučili su da stave tačku na brak u kome su dobili jednog sina.

Oboje, sada već bivših supružnika čak i od najbližih prijatelji kriju da više nisu u ljubavi, kao i razlog zbog čega su se rastali.

“Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog”, kaže izvor blizak glumici i dodaje:

“Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea, ali kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi. Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u jednoj seriji prošle godine bila na setu sa sinom”.

Marija je odlučila da život sa sinom nastavi u Americi, a povod za razvod navodno je bila Džoelova preokupacija poslom.

Iako se povodom ovih tvrdnji Marija Karan nije se oglasila, mnogi navode da se dokaz za ove tvrdnje krije na njenom Instagram profilu, na kome njenog muža nema već više od godinu dana.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare