Razvod vijeka: Malezijski kralj ostavlja rusku manekenku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Razvod vijeka: Malezijski kralj ostavlja rusku manekenku

Bivši malezijski kralj razveo se od svoje supruge, ruske misice, samo nekoliko nedjelja nakon rođenja njihovog sina, objavljeno je danas. Ovo se dešava uprkos tome što bivša Mis Moskve i zvijezda rijalitija govorila kako je srećna u svom bajkovitom braku u nedavnim objavama u društvenim medijima. Iznenađujuće vjenčanje sultana Muhameda V iz Kelantana (50) i Rijane Oksane Voevodine (27) u…

Bivši malezijski kralj razveo se od svoje supruge, ruske misice, samo nekoliko nedjelja nakon rođenja njihovog sina, objavljeno je danas.

Ovo se dešava uprkos tome što bivša Mis Moskve i zvijezda rijalitija govorila kako je srećna u svom bajkovitom braku u nedavnim objavama u društvenim medijima.

https://www.instagram.com/p/Bye1QEuilJQ/

Iznenađujuće vjenčanje sultana Muhameda V iz Kelantana (50) i Rijane Oksane Voevodine (27) u ruskoj prestonici prošlog novembra, zapanjilo je Malezijce.

Međutim, sada potvrda o razvodu ukazuje na to da je bivši kralj, koji je napustio monarhiju nakon otkrića o seksu njegove supruge u bazenu u televizijskoj emisiji, prekinuo vezu.

Sertifikat, koji nosi kelantanski državni grb, ukazuje na to da je razvod učinjen kroz izgovaranje riječi “talak” tri puta – najteži i nepovratni oblik razvoda u islamu.

https://www.instagram.com/p/ByrlX-nC7F9/

Potvrda je kopija koja se daje ženi, tvrdi se. Potpisana je u njenom originalnom prezimenu – Gorbatenko. Datum razvoda je naveden kao 22. jun i označen je kao da se odvija u Singapuru. Sin para je rođen 21. maja.

https://www.instagram.com/p/By2_4azCk0Y/?utm_source=ig_embed

Do sada nema komentara o društvenim medijima od strane ruske nevjeste.

Danas objavljeno

Knjiga pozajmljena pre 111 godina konačno vraćena biblioteci

Vanja A

Da li ste čuli za “ljudske budilnike”, oni su budili radnike nekad u Irskoj i Britaniji!?

Vanja A

Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar