15. Jula 2022.

Razvod iz pakla: Ivana Tramp je optužila Donalda za silovanje, pa mu uzela 14 miliona

Big Portal

Ivana i Donald su se upoznali 1976. godine tokom jednog izlaska u Njujorku. Varnice među njima su bile očigledne, pa su ubrzo otpočeli vezu, a venčali su se samo godinu dana nakon prvog susreta.

Pažnju javnosti privlačio je njihov brak, ali i dramatičan kraj istog.

Problematični brak Trampovih je postao predmet interesovanja javnosti tokom božićnih praznika 1989. godine kada su na odmoru u Aspenu, u Koloradu viđeni kako se svađaju nakon što je Ivana naišla na ljubavnicu Donalda Trampa Marlu Mejpls (Tramp ju je kasnije oženio i dobio sa njoj ćerku Tifani). Čikago Tribjun je izvestio da je do februara 1990. Donald Tramp izbacio Ivanu iz njene kancelarije u hotelu Plaza i da je usledila pravna bitka oko legitimiteta četiri predbračna ugovora o kojima je par uzastopno pregovarao tokom godina.

Brakorazvodni postupak Trampovih dobio je svetski publicitet. Izveštavanje na naslovnoj strani u njujorškim tabloidnim novinama se pojavljivalo jedanaest dana zaredom. U izjavi u vezi sa njihovim razvodom, Ivana je optužila Donalda Trampa za silovanje i da joj je otkinuo šakom pramen kose. Međutim, u izjavi koju su dali Donald Tramp i njegovi advokati, ona je rekla da je upotrebila reč “silovanje”, piše Nova, ali ne da je “želela da njene reči budu protumačene u bukvalnom ili krivičnom smislu”.

Uprkos ružnom razvodu, kasnije su ostali u prijateljskim odnosima, a poslednjih godina su imali običaj da se čuju makar jednom nedeljno, dok je Ivana jednom prilikom otkrila da ju je Tramp često pitao za savete u vreme dok je bio predsednik, kao i da je ona ta koja ga je podstakla da koristi Tviter.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare