Razveli se 3 sata nakon svadbe zbog pjesme "Srpkinja je mene majka rodila" - BIGportal.ba
Ex Yu

Razveli se 3 sata nakon svadbe zbog pjesme “Srpkinja je mene majka rodila”

SVADBA u crnogorskom Nikšiću ubrzo se pretvorila u haos, i to sve zbog politike, prenosi Telegraf.

Dvije porodice, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme “Srpkinja je mene majka rodila”, a sve se događalo u obližnjem parohijskom domu nakon obavljenog vjenčanja.

Prema pisanju medija, dogovor je bio da veselje prođe bez “nacionalističkih” pjesama no domaćinu svadbe, svekru, dosadilo je kad je punica dva ili tri puta naručivala istu pjesmu.

Kako pišu, on je prisutne navodno upozorio da je “dosta tih pjesama jer je ovo Crna Gora”, a zatim je nastalo komešanje rodbine i prijatelja. Sve je kulminiralo kad je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa slavlja uz poruku – “hvala prijatelji”.

Nešto kasnije, nesuđeni svekar iščupao je bendu kablove iz utičnica i za sve okrivio njih. “Ja pjevam ono što mi se naruči”, odgovorila je navodno pjevačica.

No drami tu nije bio kraj. Nesrećna djevojka pobjegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sjela i dugo oplakivala propali svadbeni dan kojem se samo nekoliko sati prije toliko radovala.

Nakon kraha mladenci su pošli svojim kućama – na dvije strane, a prema pisanju Telegrafa, u Nikšiću se može čuti da su se već nakon tri sata bračnog života razveli.

Danas objavljeno

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Vanja A

Razveo se Petar Strugar

Vanja A

Indira Levak: Sve ono što sam željela, na kraju sam i ostvarila

Vanja A

Ostavite komentar