Ražnatović o Jokiću, Dončiću, Obradoviću i Adetokumbu - BIGportal.ba
Košarka Sport

Ražnatović o Jokiću, Dončiću, Obradoviću i Adetokumbu

Miodrag “Miško” Ražnatović, najuticajniji košarkaški agent u Evropi, govorio je o svojim igračima.

Ražnatović je u intervjuu grčkoj agenciji SDNA pričao o Vasilisu Spanulisu, Nikoli Jokiću, Luki Dončiću, Nemanji Nedoviću, Čarlsu Dženkinsu, Olimpijakosu, Panatinaikosu, ali i Željku Obradoviću.

Dotakao se kako je Spanulis 2010. godine uzdrmao Grčku prelaskom iz Panatinaikosa u Olimpijakos.

“Nema sumnje da je to priča koja je najviše ostala u sećanju. To je to toliko komplikovan i težak posao da bih mogao da napišem čitavu knjigu“, rekao je Ražnatović.

Ovog leta je u Panatinaikos odveo Nemanju Nedovića i Arona Vajta.

Očigledno je da je Panathinaikos, sa nižim budžetom, morao da potpiše igrače sa perspektivom ili one koji imaju vrednost, ali loše sezone iza sebe. sportiste. To važi za Nedovića i Vajta i siguran sam da će se oporaviti u Atini i pokazati da nisu zaboravili da igraju košarku“.

Takođe je ovog leta pojačao Olimpijakos svojim klijentima Čarlsom Dženkinsom, Hasanom Martinom, Žan-Šarl Liviom i Entonijem Gilom.

Verujem da će svi oni biti uspešni. Dženkins je uživao u radu sa trenerom Barcokasom Himkiju i želeo je da ponovo radi sa njim. On je timski igrač koji daje sve za uspeh tima”.

Ko je novi Nikola Jokić, usledilo je pitanje?

Uvek izbegavam da pričam i hvalim mlade igrače. Mislim da znam ko bi mogao biti nešto posebno, ali ne želim to da kažem. Takođe verujem da je Nikola jedinstven“.

Pričao je o Janisu Adetokumbu, Jokiću i Luki Dončiću u NBA ligi.

Oni su trenutno među prvih 10 u NBA ligi. Evropska košarka mora da bude ponosna na to. Posebno što su mladi i njihovi trenuci tek dolaze“.

Za kraj, izneo je mišljenje koji će naredni potez napraviti Željko Obradović posle odlaska iz Fenerbahčea.

Obradovićev novi tim? Teško je reći. Кoliko znam, on će se odmarati ove sezone, a naredna godina je jako daleko, pa je teško predvideti“, zaključio je Ražnatović.

Danas objavljeno

Australijan open: Dvije zaražene osobe bile u avionu sa teniserima

Zeljka

Šta je sa Džordanom Lojdom? Čović o navijačima i Madridu

Zeljka

Jokić kao Džorda: Oboren rekord iz 1989. godine

Zeljka

Ostavite komentar